Wpis z mikrobloga

@MrBudget Miras uciekaj z belpolu natychmiast. Ja zamówiłem drzwi w kwietniu, jest aktualnie wrzesień i nadal czekam na jedne z trzech XD WWA co prawda, trafiłem na fatalna kierowniczkę, Ziomek od pomiarów dokonał złych pomiarów, przez co musiałem dokupić opaski z większym piórem. I najlepsze teraz, przyszły drzwi, montażysta odstąpił od montaż bo „Krzywe sciany” a ten sam był dwa miesiące wcześniej robić pomiar i w protokole nic nie napisał. Jedne
  • Odpowiedz
  • 0
@Smarek37: mam u nich 10 % rabatu. Cenowo bardzo podobnie dlatego tylko o jakość montażu i ewentualną łatwość reklamacji się rozchodzi
@sT3VE pomiarów jestem co prawda pewien bo się wycwaniłem i mierzyli mi (za friko) monter z beloplu i z komfortu i pomiary są spójne ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ten przebieg reklamacji który opisałeś mnie przeraża chociaż podejrzewam że między oddziałami może to być
  • Odpowiedz
@MrBudget: Zamówiłem w bel polu 3 pary drzwi z ościeżnicami, po oczekiwaniu 3-ch miesięcy przysłali inny kolor jednej ościeżnicy niż zamawiałem - kolejne 4 tygodnie czekania na podesłanie nowej = czekanie na montażystę. Po zamontowaniu wszystkiego nikt nie chciał przez ponad tydzień odebrać tej nieprawidłowej ościeżnicy. xD Z trzech drzwi jedne zaczęły odpadać po tygodniu, w drugich wypada uszczelka i ostatecznie tylko jedne zostały zamontowane prawidłowo do końca. Osoba która
  • Odpowiedz
@MrBudget tak naprawdę to jeden pies. Zdecyduj na podstawie samej obsługi. Ceny wszędzie będą podobne bo podobną półkę rabatową ma każdy sklep. Wybierz tam gdzie sprzedawca nie miał cię za przeproszeniem "w dupie". Z doświadczenia wiem ze tam gdzie sprzedawca jest zainteresowany klientem- tam też będzie się bardziej przykładał podczas ewentualnej reklamacji. A co do samej reklamacji to patrz bardziej na producentów drzwi a nie dealerów bo to właśnie z producentami
  • Odpowiedz
@sT3VE: Gdańsk właśnie - Bel-pol z City Meble. PS: nawet jeżeli jednak się na nich zdecydujesz - pytaj o zniżki, zawsze można coś załatwić (minimum 10%).
  • Odpowiedz
@MrBudget żaden, oboje za chociażby silikon do montowania drzwi chcieli dużo dodatkowej kasy. Generalnie na grupach na fb wszyscy narzekają na jednych i na drugich pod kątem drzwi i podłóg. U koleżanki z belpol taki montaż drzwi zrobili, że jak 7 latka trzasnela drzwiami to wypadły z framuga xD

Bralam z lokalnej hurtowni drzwi i montował mi majster co mi cały dom wykańczał, brałam pod uwagę jeszcze monterów z hurtowni bo
  • Odpowiedz
@MrBudget: Ja Ci mogę polecić firmę, która mi montowała wszystkie drzwi w domu, a potem także rolety. Właścicielka naprawdę się starała i doradzała, nie tak żeby wybrać najdrożej tylko optymalnie dla mnie. Cenowo było lepiej niż w BelPolu, no i mają jednego i tego samego montera.
  • Odpowiedz