Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
β¨οΈ Obserwuj #mirkoanonim
#finanse #oszczedzanie #emerytura
ZupeΕnie powaΕΌnie zastanawia mnie jak niektΓ³rzy podchodzΔ do finansΓ³w i ΕΌycia z tym zwiΔ zanego. Mam parΔ znajomych, we dwoje zarabiajΔ okolice 20k miesiΔcznie, pracujΔ zdalnie, sΔ przed trzydziestkΔ . MieszkajΔ w mieszkaniu 37 metrΓ³w, nie spΕacajΔ hipoteki, dzieci nie planujΔ , na wakacje jeΕΌdΕΌΔ tylko na 2-3 dni bo βto szkoda pieniΔdzyβ. Nigdzie nie wychodzΔ , nic nie kupujΔ . Wszystko co im zostaje
#finanse #oszczedzanie #emerytura
ZupeΕnie powaΕΌnie zastanawia mnie jak niektΓ³rzy podchodzΔ do finansΓ³w i ΕΌycia z tym zwiΔ zanego. Mam parΔ znajomych, we dwoje zarabiajΔ okolice 20k miesiΔcznie, pracujΔ zdalnie, sΔ przed trzydziestkΔ . MieszkajΔ w mieszkaniu 37 metrΓ³w, nie spΕacajΔ hipoteki, dzieci nie planujΔ , na wakacje jeΕΌdΕΌΔ tylko na 2-3 dni bo βto szkoda pieniΔdzyβ. Nigdzie nie wychodzΔ , nic nie kupujΔ . Wszystko co im zostaje
sruba_m3 +60
Ech, dobrze wam radzΔ. Nie rΓ³bcie sobie gΓ³wniaka. NajwiΔkszy bΕΔ
d w moim ΕΌyciu. Jakby podsumowaΔ piΔcioletni czas jaki spΔdziΕ na tej planecie to najbardziej uderza dysproporcja chwil dobrych do chwili zΕych (oczywiΕcie z mojej perspektywy, a nie jego), gdzie dobrych to jest jakieΕ 5 min dziennie, reszta to zΕe. Przy czym te dobre to jakieΕ g---o typu rozΕmieszy ciΔ, albo po prostu zrobi coΕ jak naleΕΌy, czyli w ogΓ³lnym rozrachunku c---a warte

ΕΊrΓ³dΕo: pobrane - 2024-09-04T224907.313
PobierzPo ile?