Wpis z mikrobloga

Jest jakiś fajny zegar, który jednocześnie będzie imitował słońce lampa powoli by się rozpalała odpowiednim światłem?
Mam sypialnię, w której słońce ledwo wpada do środka i mój rytm dobowy i jakiekolwiek funkcjonowanie rano lekko mówiąc się z-----o. Zawsze byłam otoczona oknami i wstawałam ze słońcem, teraz ciężko zwlec mi się o 12 z łóżka i jestem nieprzytomna xD
Jest to kwestia światła bo wracając do domu rodzinnego na kilka dni znów wszystko wraca do normy
#kiciochpyta #zegarki
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sberatel chodzi o to aby czasowo się synchronizowalo ze wschodem słońca, takie, które widziałam miały wbudowany zegar i również mogły robić jako budzik - ustawiałeś o której chcesz się obudzić i dostosowywało prędkość rozjaśniania do owej godziny, aby idealnie wybudzić i rozbudzić jednocześnie full jasnością. Więc taki zegar na sterydach
  • Odpowiedz
  • 0
@sberatel popłacz się bardziej o byle gowno xD wcześniej pisałam i nawet nie zauważyłam, że z zegarów autokorekta walnęła mi zegarki, ale faktycznie, już zapisuję się do lekarza

Widziałam kiedyś coś takiego, ale raczej jakieś chińskie badziewia z aliexpress, dlatego pytałam tutaj o polecenie konkretnych modeli, o żadnych xiaomi nie wiedziałam, dzięki za info
  • Odpowiedz