Wpis z mikrobloga

@Adiog: Ostatnio o tym samym napisalem. To chlop mi odpisal, ze pasut jest przystojny. XDDDDDDDDDDDDD k---a szl@ufy leca na hajs, a nie, ze jest przystojny
edit. Chcialem znalezc ten wpis ale go pewnie usunal chlop.
  • Odpowiedz
  • 297
@Adiog Nic dziwnego. Pasut zawsze wygląda jakby był cały spocony i miał tłuste włosy xd. Tylko p0lki mogą na takiego lecieć, bo ma cyferki na internecie
  • Odpowiedz
@Adiog: daj link gdzie można to obejrzeć. Co to znaczy że każda ma w dupie, że w ogóle nie chcą z nim gadać czy co? Trzeba konkretów do ilu zagadał i w ogóle ze szczegółami najlepiej link do relacji
  • Odpowiedz
@Adiog: kiedyś jechałem z Gdańska Pendolino na fest festival. Siedziałem sobie w Warsie z koleżanką gdy w pewnym momencie p------------y jakiegoś typa na torach i mieliśmy długą przerwę. Masa ludzi zeszła się do warsu w tym Pasut. Zaczął nagrywać i p-------ć jakieś farmazony do ludzi. Generalnie wszyscy mieli go kompletnie w dupie i mało kto go tam znał. Mega w---------y gościu na siłę szukający atencji.
  • Odpowiedz
@Adiog pasut stary oblech. Nie zdziwiłbym się jakby brał pieniądze od ruskiej agentury za poniżanie Polski za granicą. Bo to wydaje się nieprawdopobne robić z siebie takiego debila
  • Odpowiedz