Wpis z mikrobloga

24.09.2019 zdycha #serwal #wojtekgola 2 + 4 + 0 + 9 = 15 a 03.10.2023 umiera #dawidozdoba znaleziony martwy w parku #15k za #ukrainca z charkowa buuuuuum #przypadek ???? Ja jestem p----------y? dwie lalki #barbie kupione dziewczynce w markecie która stała z ojcem przez #dawidozdoba podczas poszukiwań #dziewczynazlasu ktora nigdy nie została odnaleziona tez to byl #przypadek? Trasa murzynówek środa wielkopolska gdzie obok #merghani wrzucal zdjecia z imprezy teraz laczycie kropki #zjeb yyy? #jeep #boxdel zezłomowany chwile po wydarzeniu przypadek? Ludzie ja jestem p----------y czy wy? Czy może to wszystko przez #gra ktora teraz znowu zatacza koło ??? Wmawiacie mi depresje czemu? Bo wiem wiecej ? Czemu #serwal zdechl dokladnie 24.09 i #15k za #ukrainca z #charkowa? Dwie lalki #barbie i dwie potwierdzone ofiary a #dziewczynazlasu nadal nie odnaleziona ??? #fala dla #surfer ucichła czy zbiera sie do ostatecznego uderzenia? #boxdel na skraju przez nielegalne srodki a #famemma #23 coraz blizej tik tak tik tak czy #wardega bedzie taki odwazny i narysuje na pomniku ofiar smoleńskich #dwaserca markerem zmazywalnym i czy to bedzie znak jego końca czy znak odrodzenia ? #gra sie kończy ?? Nara #zjeb yyy #lovedzidzia #cigam5 #cicada3302
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach