Aktywne Wpisy
mev3 +56
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
PanNieznanypl +42
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
Wykopki: mam dość dyktatury deweloperów w Polsce
Wyjadę do Czech i tam sobie kupię tanie mieszkanie
Tymczasem #czechy :
Wiejdz na bazos.cz i sam sprawdź że to przeciętna cena za mieszkanie w powiatowych w Czechach
PL jest aktualnie jednym z topowych miejs do zycia nie tylko w Europie ale na świecie, ale to trzeba troche expa zebrać pojezdzic tu itak żeby to zobaczyć.
w Polsce drożej niż we Włoszech?! Faktycznie tanio sie zrobiło. XD
Pokaż mi we wloszech ta mase kamienic z 1600 roku. Bo cos mi sie wydaje ze fanta cie wyniosła w okolice Jowisza.
@Oltwk93: a jak tak to spoko, niech deweloperzy dojadą sobie spokojnie do 100% marży bo przecież za tanio mamy te mieszkania.
Co za ameba z ciebie
@rachuneksumienia: faktycznie emigracja jakichs biedaków z kraju 3 świata jest wyznacznikiem, idąc tym tokiem myślenia włochy też muszą być rajem z tyloma pontoniarzami xD
@rachuneksumienia: do takich wniosków to chyba tylko jak pojeździsz tirem i jedyne osoby za granicą jakie poznasz to inżynierowie na parkingach
Jego jedyny argument jest taki, że go nie stać (✌ ゚ ∀ ゚)
Dodatkowy chromosom alert, dalej nie czytałem bo w Polsce pewnie też jest tylko Warszawa xd
Kraj który służy po to, żeby przez niego przejechać jak się jedzie na zachód w jakieś poważne miejsca, przemysł to montownia niemiecka plus hehe p--o NO I FESTIWAL filmowy.
1. Praga (Praha) 1 324 277
2. Brno