Wpis z mikrobloga

• 1
@rachuneksumienia: średnia dla całego kraju jest 18k to nie wierzyłeś, twierdząc że jednie Praga zawyża. Wysłałem ofertę to dalej źle XD.
Wiejdz na bazos.cz i sam sprawdź że to przeciętna cena za mieszkanie w powiatowych w Czechach
  • Odpowiedz
@IceBeast: No to się w końcu zdecydujcie czy mamy problem z Ukraińcami i masową imigracją do PL czy nikt tu nie chce mieszkać, bo się to troche rozjeżdża.

PL jest aktualnie jednym z topowych miejs do zycia nie tylko w Europie ale na świecie, ale to trzeba troche expa zebrać pojezdzic tu itak żeby to zobaczyć.
  • Odpowiedz
@Oltwk93
w Polsce drożej niż we Włoszech?! Faktycznie tanio sie zrobiło. XD

Pokaż mi we wloszech ta mase kamienic z 1600 roku. Bo cos mi sie wydaje ze fanta cie wyniosła w okolice Jowisza.
  • Odpowiedz
No to się w końcu zdecydujcie czy mamy problem z Ukraińcami

@rachuneksumienia: faktycznie emigracja jakichs biedaków z kraju 3 świata jest wyznacznikiem, idąc tym tokiem myślenia włochy też muszą być rajem z tyloma pontoniarzami xD

ale to trzeba troche expa zebrać pojezdzic tu itak żeby to zobaczyć.

@rachuneksumienia: do takich wniosków to chyba tylko jak pojeździsz tirem i jedyne osoby za granicą jakie poznasz to inżynierowie na parkingach
  • Odpowiedz
@Oltwk93

@kdgc: a ty masz jakieś argumenty aby uważać że w Polsce jest drogo?

Kraj z PKB per capita wyższym o 5%, podobną gęstością zaludnienia i na dodatek masz sąsiad ma ceny wyższe o 80% ale to w Polsce mamy bańkę xD

Typie taniej niż w Polsce jets tylko w Rumuni i Bośni xD

Jego jedyny argument jest taki, że go nie stać ( )
  • Odpowiedz
@4ntymateria: Wąski czy wam się jakiś sufit na głowę nie spierd**ił? Co wy z tymi Czechami xD

Kraj który służy po to, żeby przez niego przejechać jak się jedzie na zachód w jakieś poważne miejsca, przemysł to montownia niemiecka plus hehe p--o NO I FESTIWAL filmowy.

1. Praga (Praha) 1 324 277
2. Brno
  • Odpowiedz