Wpis z mikrobloga

@Sweet-Jesus: ja p------ę, biedny chłop. No w chuju mi się nie mieści to, nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić co bym zrobił w jego sytuacji. Pozostałoby chyba tylko założenie pasa szachida i w-------e Kremla w powietrze
  • Odpowiedz
@Sweet-Jesus: pięciu białych Słowian. 3 słowiańskie dziewczęta które mogły urodzić kilkoro pięknych słowiańskich dzieci. Wszyscy martwi, przez p----------o dzikiego Azjate z Moskwy.

J---ł was pies kacapskie pachołki, popierając Rosję popieranie ludobójstwo na białym człowieku!
  • Odpowiedz
Nie wupowiadam się na temat wojny czy tutaj czy w życiu codziennym gdyż według mnie zawsze to jest dramat zwykłych ludzi kosztem tych na górze którzy się chcą ustawić, niemniej nie mogę znaleźć żadnych danych na temat tych dziewczyn, dziwna sprawa 21 i 18 lat a nie istniały w internecie.... Może się mylę, chciałbym, gdyż tak jak pisałem na początku tych zwykłych ludzi najbardziej szkoda
  • Odpowiedz
J---ł was pies kacapskie pachołki, popierając Rosję popieranie ludobójstwo na białym człowieku!

@Heroina340: pchasz sie bana kolego, moderacja ostatnio jest bardzo wrażliwa na krzywdę kacapskich trolli
  • Odpowiedz