Wpis z mikrobloga

• 394
@nth4
przypomnij mi kto wprowadził wcześniej ten zajebisty kredyt 2% co zniszczył rynek nieruchomości w polsce? Uśmiechnięty wtedy byłeś na pewno.
  • Odpowiedz
  • 10
AHA WIĘC MOGĄ WPROWADZIĆ KREDYT 0% BO PIS NIEWYSTARCZAJĄCO ROZWALIŁ RYNEK, AHA OK DZIĘKI TUSKOBOCIE

@Retiarius_oma
Nie. Po prostu żenujące jest śmianie sie z uśmiechniętych wyborców skoro wcześnie ci nie uśmiechnięci doprowadzili do wprowadzenie tego gowna o które teraz jest walka.

To tak jak byś się zesrał na środku pokoju, a potem wyzywał kogos od najgorszych bo chce zrobić to samo. Kto jest w tym momecie wiekszym debilem? Odpowiedz sobie sam.
  • Odpowiedz
to był program patriotyczny, nie to co teraz

@emasele: potrzebne źródło. I nie, nie byłem zwolennikiem kredytu 2%. Ale skoro go tak popieracie, bo Tusk popierał to nie bardzo rozumiem czemu ten brak uśmiechu przy kolejnym ulepszeniu programu Tuska: developer 21 000 000 000+
  • Odpowiedz
@nth4

Klamiesz i patrzysz czy ktos łyknie?

Z tego co widac po tobie to jesteście patologicznymi kłamcami i tak was można określać. Nawet do swoich projektow ustaw sie nie potrafićcie przyznać. Tak sie broni pis przed jakąkolwiek odpowiedzialnością.
  • Odpowiedz
@Hilalum
Ale ty wiesz ze projekty ustaw przedstawia rząd? I to sa rzadowe projekty wtedy? Czy nie rozumiesz jak to działa?

a czyli jak teraz pis poprze ten projekt kredytu 0% to bedzie pisowski kredyt 0%?

Bo mówią ze poproą, czli to pisowkis projekt. Dobrze
  • Odpowiedz
@Hilalum
No wlasnie nie wiem czego nadal nie rozumiesz. ustawa o kredytcie 2% to byla incjatywa pis i to pis bierze za nia odpowiedzialność. Proste jak drut, a ja ci musze tłumaczyć
  • Odpowiedz
@Sarza01: jak krytykujesz bk0 to jesteś automatyczne zwolennikiem pisu? Zazdroszczę tak prostym ludziom, ale rozumiem, cały czas boli że zaufaliście oficjalnemu kłamcy
  • Odpowiedz
prostym ludziom,

@MikiGRU: ja nie zazdroszczą prostym ludziom co mają problemy z czytaniem

oficjalnemu kłamcy

@MikiGRU: no ten kłamca mnie przynajmniej jeszcze nie wydymał na nieruchomościach i inflacji, tak jak poprzedni oszuści i złodzieje.
  • Odpowiedz