Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +36
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z

Kopytnik_1 +74
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
źródło: temp_file2449235845402493908
Pobierz

źródło: IMG_3955
PobierzOczywiście może trochę iść lekko góra-dół, jednak to jest kierunek.
źródło: obraz
Pobierz@golomb13 Już narysowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od dołka rosły marże i zyski firm. Przy spowolnieniu spadają marze, potem zyski, a za nimi sentyment na giełdzie. Ile wzrosła gospodarka od dołka 2022, o 5 %? Akcje spółek o 50 %? Może cały ten wzrost od dołka zostanie
źródło: IMG_3956
PobierzGiełdy mają gdzieś fundamenty. Liczy się hype i trend. Jeżeli fundamenty i zyski są zbyt dobre, a cena zbyt niska to taką spółkę ktoś kupi i zdejmie z giełdy, żeby samemu czerpać zyski. Dlaczego ktoś miałby zdejmować spółki które mają p/e powyżej 30? Nikt tego nie zrobi. Dlatego rynek zawsze wycenia wartościowe spółki z dużą
Juz pomijam twoje szurskie wpisy czasem, tylko ze ja to wiem, czesc uzytkownikow wie ale przychodzi ktos nowy i szerzysz swoje szkodliwe teorie.
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzCo się przejmujesz nowymi?
Tak jak napisałem na swoim blogu- nowi powinni wchodzić kiedy BPSPX i SPXA50R są na dnie. Wtedy będą szczęśliwi i zarobieni. Obecnie to raczej ludzie zainwestowani polecają im inwestycje w ETFy bo to współgra z ich decyzjami. Naturalnie promujemy to co robimy.
18 września decyzja w sprawie stóp. Może rynek to
Pobierz