Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013 kończyłem podstawówkę a nie medycynę. Dla mnie są dwie płcie i w dupie mam twoje wywody. Możesz nawet mi dawać argumenty na płaską ziemię czy wyższość masła orzechowego nad Nutellą. Nie przekonasz mnie bo ja beton jestem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Kryspin013 kończyłem podstawówkę a nie medycynę. Dla mnie są dwie płcie i w dupie mam twoje wywody. Możesz nawet mi dawać argumenty na płaską ziemię czy wyższość masła orzechowego nad Nutellą. Nie przekonasz mnie bo ja beton jestem ( ͡º ͜ʖ͡º)

@kupczyk: przynajmniej tyle, że określiłeś jasno swoje stanowisko zamiast robić fikołki logiczne jak to w zwyczaju mają wykopki xd
  • Odpowiedz
Jak chcesz to możesz się przyłączyć do zabawy wyżej i odpowiedzieć na pytanie czy osoba na zdjęciu wyżej to kobieta czy mężczyzna?

@Kryspin013: Kobieta z mozaicyzmem.
  • Odpowiedz
@Kryspin013 jestem tak stary, że pamiętam jak Może Martwe był jeszcze chore. Większość wykopków to mogło by być moimi dziećmi a nawet wnukami. Chociaż trzymałbym ich w mokrej i ciemnej piwnicy ze szczurami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Swoje przeżyłem i swoje wiem. Nikt mi nie wmówi tych zaimków, płci i reszty gender.
Mnie to w sumie nie interesuje kto z kim śpi. Ważne żeby się wyspał. Jeżeli
  • Odpowiedz