Aktywne Wpisy
Czy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

MonazoPL +68
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
Pobierz

https://media.bik.pl/informacje-prasowe/839383/wzrostowy-trend-sprzedazy-na-rynku-kredytow-bankowych
#nieruchomosci
@Tagliacozzo: Śledzenie tylko tego co jest na tagu #nieruchomosci czy ogólnie na wykopie może zaburzać wizję rzeczywistości xD
@Pancernik_DeKit: Siedzę dłużej na tym tagu niż Ty w ogóle o nim wiesz xD I jestem przeciwnikiem dopłat, po prostu nie jestem spadkowiczem (z zaklamywania rzeczywistości się wyrasta)
Jeszcze z 2 lata temu wierzyłem w spadki, aktualnie już tylko w co najwyżej mała korektę xD