Aktywne Wpisy
comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +274
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
@muaddib443: to nie jest ciepła pogoda, tylko definicja upału od trzech miesięcy, a przez kilkadziesiąt dni nawet skrajnego upału (powyżej 30 stopni).
2/10 bo odpisalem
@muaddib443: P---------e smutów, nie przeszkadza piwniczakom i leniom.
Komentarz usunięty przez moderatora
@yoda-komoda: xDDD tyle w temacie. Kocham upały, ale tylko gdy siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu xD To chyba jednak te upały nie są takie fajne, skoro nie potraficie ich znieść bez klimy i wiatraka?
@muaddib443: tylko jakimś dziwnym trafem większość fanów "ciepłej pogody" spędza ją w klimatyzowanych pomieszczeniach albo otaczając się wiatrakami. Zupełnie tak, jakby upały same w sobie im przeszkadzały. Czy to znaczy, że wszyscy broniący "ciepełka" +30° też tak naprawdę są spaślakami?
Tak jak @m_k_92 pisał, wolę pracować na zewnątrz w słońcu i krótkim rękawku niż w deszczu i błocie
Tak, bo w lecie nie ma nigdy deszczu i błoto też się nigdzie nie tworzy! Nigdy (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞
Chłop, co ostatni raz 3 tygodnie temu się udzielał, przychodzi i coś szczeka po latofilsku akurat tu. Zwołujecie się na discordzie, upalarze? XD
Albo to, albo też mieszkają na północy kraju, gdzie dni upalnych (+30°C) było od zera do kilku. Ewentualnie też byczą się całymi dniami od zacienionej strony budynku i mają coś z termoregulacją. Ale w mieście, gdzie żar leci od góry i od dołu, w nagrzanych murach budynków, które przez resztę dnia
Ja tam lubię lato ale jak 30c jest max 2 dni pod rząd co dwa tygodnie. Takie legitne max 27 i większość dnia 25 wystarczy.