Wpis z mikrobloga

@muaddib443: nie jestem spaslakiem, a bardzo przeszkadza. Jak tu zrobić trening, wyjść na rolki, na rower, pobiegać. Kurde, nie da się.

2/10 bo odpisalem
  • Odpowiedz
odpalam wiatrak, a jeżeli nadal jest za gorąco to klimatyzację xD

@yoda-komoda: xDDD tyle w temacie. Kocham upały, ale tylko gdy siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu xD To chyba jednak te upały nie są takie fajne, skoro nie potraficie ich znieść bez klimy i wiatraka?
  • Odpowiedz
sorry, ale tylko spaślakom przeszkadza ciepła pogoda.

@muaddib443: tylko jakimś dziwnym trafem większość fanów "ciepłej pogody" spędza ją w klimatyzowanych pomieszczeniach albo otaczając się wiatrakami. Zupełnie tak, jakby upały same w sobie im przeszkadzały. Czy to znaczy, że wszyscy broniący "ciepełka" +30° też tak naprawdę są spaślakami?
  • Odpowiedz
@muaddib443: NIe jestem spaślakiem i przeszkadza mi gorąca pogoda. 32 stopnie, gdy musisz dojechać i wrócić z pracy, albo wyskoczyć na miasto coś załatwić to nie jest komfortowa temperatura.
  • Odpowiedz
@yoda-komoda

wolę pracować na zewnątrz w słońcu i krótkim rękawku niż w deszczu i błocie

Tak, bo w lecie nie ma nigdy deszczu i błoto też się nigdzie nie tworzy! Nigdy (⁠⁠ ͡°⁠ ͜ʖ⁠ ͡°⁠)⁠

Chłop, co ostatni raz 3 tygodnie temu się udzielał, przychodzi i coś szczeka po latofilsku akurat tu. Zwołujecie się na discordzie, upalarze? XD
  • Odpowiedz
@ksndr

tylko jakimś dziwnym trafem większość fanów "ciepłej pogody" spędza ją w klimatyzowanych pomieszczeniach albo otaczając się wiatrakami.

Albo to, albo też mieszkają na północy kraju, gdzie dni upalnych (+30°C) było od zera do kilku. Ewentualnie też byczą się całymi dniami od zacienionej strony budynku i mają coś z termoregulacją. Ale w mieście, gdzie żar leci od góry i od dołu, w nagrzanych murach budynków, które przez resztę dnia
czemu_dlaczego - @ksndr 
 tylko jakimś dziwnym trafem większość fanów "ciepłej pogody...

źródło: 1000009190

Pobierz
  • Odpowiedz
@czemu_dlaczego mapka już trochę nie aktualna bo ten tydzień to prawie cały czas +30 w całym kraju nawet nad morzem.
Ja tam lubię lato ale jak 30c jest max 2 dni pod rząd co dwa tygodnie. Takie legitne max 27 i większość dnia 25 wystarczy.
  • Odpowiedz