Wpis z mikrobloga

@Koziom może identyfikują się jako młodzież ,a takie stwierdzenie to dyskryminacja. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Poza tym do Podkarpacie ,więc wiadomo czego się tam można spodziewać ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 19
@Koziom zabawne jest to, że to nie są ludzie z Mielca a zwiezieni autobusami przez PIS, można sprawdzić filmy z Barbarą Nowak z Krakowa.
  • Odpowiedz
@Koziom: No ale przecież w salkach katechetcznych mogą mieć religię nawet codziennie, dlaczego ja mam finansować zachcianki starych ludzi, z których młodzież i tak się wymiguje na wszelkie sposoby?
  • Odpowiedz
zabawne jest to, że to nie są ludzie z Mielca a zwiezieni autobusami przez PIS, można sprawdzić filmy z Barbarą Nowak z Krakowa.

@adios: przecież to było widać wielokrotnie w kampanii do UE. U mnie na spotkaniu z Szydło na rynku głównym w mieście powiatowym było max kilkanaście osób (z czego kilku pewnie po prostu akurat przechodziło i stanęli posłuchać), bo autobus ze statystami nie dojechał.
  • Odpowiedz
  • 12
@Koziom: Sami starzy ludzie na tym zdjęciu. Czyli lekcji religii w szkołach chce nie sama młodzież, nawet nie ich rodzice, tylko ich dziadkowie. W sumie to nawet dobrze, że pisowcy publikują takie zdjęcia XD
  • Odpowiedz