Wpis z mikrobloga

Będę kupował nową furę:
- tylko nowe
- jak największe (miejsce w środku i bagażnik)
- do 180k
- paliwo każde tylko nie elektryk
- może być manual
- kombi albo suv
- marka nie ma znaczenia
- nie musi być ładna xD

Bardzo proszę o propozycje. Dzięki.

#samochody #motoryzacja
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@duzy_krotki: Kodiaq'a skonfigurujesz już za 180 tysięcy i będzie miał dobre wyposażenie z silnikiem 1.5 150 koni i automat. Jak ma być największe to to będzie spoko opcja. Miałem okazje jechać nowym superbem i kodiakiem to wg mnie SUV dużo lepszy chociaż za nimi nie przepadam. Miejsca od groma, w miarę fajny wygląd.
W superbie odrzuca mnie jego deska rozdzielcza i dostaję odruchu wymiotnego jak widzę ten tablet wkomponowany w
  • Odpowiedz
wet Dacie biorę pod uwagę, ma jeździć i tyle, teraz kończę Megane, miałem od nowości 4 lata i jestem bardzo zadowolony.

@duzy_krotki: Rozważ z SUV: Cupra Formentor, jest w twoim przedziale i wymogach. Ceny w zależności od wersji silnikowej i wyposażenia to 140k w zwyż. Jesli patrzysz na skody z podobnej półki możesz być miło zaskoczony, bo z podobnym wyposażeniem np. Skoda Karoq może wyjść drożej w stosunku do oferty
  • Odpowiedz
@duzy_krotki W sumie mam mega ciekawy pomysł, może ci się spodoba.

Citroen C5X - podniesiony kombi.

Na Otomoto jest jeszcze parę nowych sztuk z 2022 z silnikiem benzynowym 1.6 180 kucy (juz ich nie robią) w twoim budżecie i myślę że byłby to wybór idealny.
  • Odpowiedz
@duzy_krotki: Nowy Kodiaq byłem na jeździe próbnej i jest super. Bagażnik przeogromny. W salonie z 13 tys ci zejdą więc starczy na jakieś dodatki typu hak, pakiet rodzinny.
  • Odpowiedz