Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Chop użył dzisiaj pierwszy raz nowych przyborów kuchennych, zrobił sobie jajuwę! Wszystko git chyba, noże ostre jak brzytwa, a patelka szybko się nagrzała, tylko strasznie metaliczny smak jajcuw jest. Chop się boi, że zaraz padnie.
@obuniem: krew smakuje żelazem
@fizzly Nie, patelka. I nie kupiłem, tylko wymieniłem punkty na nagrodę! ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kikiton To były jaja z biedronki, może dlatego.
@Bestia_z_Jellystone Taka, o: https://dajar.pl/patelnia-indukcyjna-magnat-30-cm-ambition