Aktywne Wpisy
saji +153
Nie mogΔ w tym kraju jeΕΊdziΔ samochodem. Praktycznie wszyscy ignorujΔ
przepisy. Zaczyna siΔ pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecieΕΌ moΕΌna pocisnΔ
Δ 70." I dziΔki takiej furtce zaczyna siΔ dalsze olewanie. Gdyby to byΕa kwestia gapiostwa to jeszcze pΓ³Ε biedy, ale nie- to mentalnoΕΔ. Nawet jak kierowca kogoΕ zabije (no chyba, ΕΌe jest bogaty i trafi na rodzinΔ z maΕym dzieckiem) to w komentarz pod artykuΕem zaczyna siΔ obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +303
Jak to byΕo? "Nareszcie koniec 'upaΕΓ³w'"?
Deszcz 24h na dobΔ, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecieΕΌ wystarczy ubraΔ pΕaszcz przeciwdeszczowy mordo ΕΌeby wyjΕΔ na spacer (i kurtkΔ zimowΔ i kalosze po kolana, ΕΌeby siΔ nie utopiΔ w bΕocie, ale to nie problem jak na gΕowΔ spadnie ci gaΕΔ ΕΊ)
Deszcz 24h na dobΔ, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecieΕΌ wystarczy ubraΔ pΕaszcz przeciwdeszczowy mordo ΕΌeby wyjΕΔ na spacer (i kurtkΔ zimowΔ i kalosze po kolana, ΕΌeby siΔ nie utopiΔ w bΕocie, ale to nie problem jak na gΕowΔ spadnie ci gaΕΔ ΕΊ)
ππΊ ByΕam na WΔgrzech i aktywnie spΔdziΕam tam czas.
π«£ Jestem bardziej Εmielsza np. zaczΔΕam nagrywaΔ swΓ³j gΕos na tiktoka.
πΈ UdaΕo mi siΔ przejΕΔ na 3/4 etatu, ale z tΔ samΔ pensjΔ .
π NauczyΕam siΔ, ΕΌe trzeba robiΔ minimum 8000 krokΓ³w dziennie.
π ZrobiΕam pierwszy raz sos z kurkami.
β¨ SierpieΕ byΕ magiczny. β¨
#chwalesie #pracbaza #zdrowie
Komentarz usuniΔty przez autora
WΕaΕnie nie bardzo. O ile nikt nie to nie patrzy, to moΕΌesz mieΔ cokolwiek albo i nic. Ale jak juΕΌ ktoΕ siΔ tym zainteresuje (albo dostaniesz karΔ, przed karΔ upomnienie i masz poprawiΔ) to chcesz mieΔ to zrobione
@mk321: nie mΓ³wiΔ o takiej sytuacji. PoprawnΔ politykΔ prywatnoΕci (z informacjami o przetwarzaniu danych np. przez Google/Facebook znajdziesz wszΔdzie.
DziΔki. Jak to znalazΕeΕ? Mam sporo rΓ³ΕΌnych pozapisywanych, ale na taki z "Manage prefresences" nie trafiΕem. Nawet na mirko jakiΕ czas temu pytaΕem, to teΕΌ nikt nie znaΕ.
@Mefedronka: po ile ten klefedron sprzedajesz? ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)