Aktywne Wpisy
bylem_zielonko +98
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
saji +28
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
tak, normlani ludzi, po prostu wybrali ten deficytowy sektor zeby ludziom pomagac... pomagac wydawac ich peineidze na swoje czynsze :)
220 unitow nawet zalewarowanych - to sa jzu konkret pieniedze, nawet dla mid biznes.... i potem sobei z nimi konkuruj, jak oni co roku dokupuja po
Komentarz usunięty przez moderatora
Efekt jest taki że zostajesz bez mieszkania i musisz wynajmować od paniusi
O tym stowarzyszeniu tez by można napisać wiele, na swojej stronie np piszą że najemca powinien po kilku latach ściany odmalować w mieszkaniu xD
Ogółem to stowarzyszenie kręujące się na "profesjonalna rozmowę między wynajmującymi a najemca i" w rzeczywistości to najemca zły, właściciel dobry xD
Z tego co słyszałem to też do stowarzyszonych landlordow wysyłają umowę która ma tyle klauzul abuzywnych że szkoda
I weź z fakim na rynku konkuruj :D