Wpis z mikrobloga

@magdalena-gaska kilka lat temu ten posiłek premium kosztował 10-12 zł i to była kozacka opcja, biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości. Teraz prawie dwie dyszki, już się nie opłaca zupełnie. Zajadałem się tym namiętnie swego czasu :)
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska ostatnio kupiłem to bo chciałem spróbować w sumie, z lasagne to nie ma nic wspólnego, chodzi o to że tego makaronu płatów to jest tyle co kot napłakał, lipa, za dychę napchać kichę to ujdzie ale już lepiej zjeść ze 4 zupki chińskie
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska no właśnie nie jestem i lubię syfiarskie żarcie a pasztet podlaski to złoto ale to nie mówię że jest niesmaczne tylko jest nijakie i nazywanie tego lasagne to tak średnio
  • Odpowiedz
@Jamniki2 tak, jest to typowy zapychacz, klasy premium, ale to wciąż tylko zapychacz. Do tych 18 zł dodaję jeszcze kilka złotówek i mogę zamówić dużo lepszą lasagnę z knajpy lub zrobić własną, z produktów, które nie leża później w lodówkach nie wiadomo ile.

Grosz do grosz i jest kokosza :)
  • Odpowiedz
ilka lat temu ten posiłek premium kosztował 10-12 zł i to była kozacka opcja, biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości. Teraz prawie dwie dyszki, już się nie opłaca zupełnie.

@corsa900: kilka lat temu 12zl było warte tyle samo co teraz 20. Skumulowana inflacja przez ostatnich 5 lat to ponad 42% ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz