Aktywne Wpisy

tesknilam_ +11
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Anal_Vibes +6
Rynek ciągle uparcie nie zauważa, że BYD w samym tylko maju sprzedało więcej samochodów, niż Tesla w całym Q1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#byd #tesla #inwestycje #gielda #samochodyelektryczne #motoryzacja
#byd #tesla #inwestycje #gielda #samochodyelektryczne #motoryzacja
źródło: image
Pobierz

Jeszcze kuzwa zatęsknisz :p
@mirko_anonim: nie trzeba, oni tego nie sprawdzają
Więc młodsze laski to mu doradzaj tylko jak ma na to zasoby i to duże , wbrew pozorom laski fizycznie bardziej wola rówieśników
Więc radząc mu brać młodsze tak jakbyś radził wziąc
@mirko_anonim: "Trzeba będzie"? Co to za myślenie, jak gdybyś był robotem z wklepanym algorytmem? Facet może płodzić do śmierci, a uwiązywać się papierkami nie musi nigdy.
Atrakcyjność jest generowana bez twojej woli - widzisz kogoś i bum, jest atrakcyjny. Ja w tym roku robiłem nawet 17 latkę,
To że z kims sypiasz nie znaczy że ta osóba nie estydzilaby się przestawić cię rodzinie
I karuzele na kutangach
Wróć jak będziesz miał 35 lvl i doexpisz jeszcze dobry gear i dofarmisz skille, wtedy 28 latka chcąca bumbelka będzie dla ciebie dana
Ale po psiecku i karuzeli kutang