Aktywne Wpisy
G06DbT +16
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
acomjetu +114
nudze się więc rozmawiam z chatem gpt
Czy miasto nie powinno czegoś z tym zrobić?
Nie da się w dwie osoby czasem normalnie przejść, albo w tym wypadku ta dzika łąka zasłania człowieka na przejściu dla pieszych.
#polska #warszawa #trojmiasto #wroclaw #poznan #krakow #lublin #szczecin #bialystok #lodz #kiciochpyta
@Podstarzaly_Mandalorianin: Słowo wytrych żeby nie wydawać hajsu na prace z zielenią.
Potem masz skrzyżowania / przejścia dla pieszych, że przez krzaki nie widzisz dzieci
A jak się przytnie to już nie będzie retencji?
Tymczasem w centrum same betonowe place bo miastu nie chce się dbać o zieleń i retencja idzie w diabły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale w pobliżu przejść i skrzyżowań koszone powinno być regularnie.
A pozniej krzaki taki, ze jak chcesz przez przez ulice to jakbys wychodzil zza samochody takie zarosla
@Wynoszony: Panie, ale to nie chodzi o żadną retencję. Chodzi zwyczajnie o to, żeby mniej wydawać na dbanie o zieleń i nie robiąc nic twierdzić, że są łąki kwietne. Każdy kto choć trochę się interesuje zielenią wie jak trudnym tematem jest zrobienie łąki kwietnej.
Retencja będzie jak się o tą zieleń zadba odpowiednio i wyznaczy na nią miejsce. We Wrocławiu łąki kwietne to wyglądają jak pola pokrzyw w wielu
@Wynoszony: ale o jakim mieście piszesz? Bo w Warszawie w centrum jest park obok pałacu i w okolicy wszystko jest właśnie rozbetonowywane
;) dokładnie
tym tłukom z urzędu wydaje się, że jak zastosują nasiona roślin z łąk to automatycznie będą mieli piękną łąkę jak z obrazka tych nasion ;) ... a o chwastach to nie nie słyszeli i że je trzeba opryskami