Wpis z mikrobloga

@ProstyHuop: a to przepraszam, ale jestem w szoku, że ktoś na 112 to olał.
Jak Ci się chce to możesz złożyć skargę

Co zrobić gdy naruszono Twoje prawa? Gdzie pacjent może się poskarżyć w razie takiej sytuacji? Jakie konsekwencje mogą grozić za ewentualne nieprawidłowości?

Zdarzają się sytuacje, w których dyspozytor, odmawiaprzyjazdu zespołu ratownictwa medycznego czy też pacjent zbyt długo czeka na przyjazd karetki pogotowia. Pacjenci, z prośbą o wyjaśnienia, mogą zwrócić się do Dyżurnego Lekarza Koordynatora
  • Odpowiedz
No chłop odszedł na swoich warunkach, skoro zaplanował to do takiego szczegółu że nawet ogarnął głupie gumy do żucia by zabić smak chemikaliów, to chyba tylko wygrana w totka mogła cofnąć tą decyzję. Interwencja służb tylko by opóźniła.

Inna sprawa że przeglądałem sanctionedsuicide przy okazji, a tam typy co mają n----------e po kilka tysięcy postów xD
johnkashtan - No chłop odszedł na swoich warunkach, skoro zaplanował to do takiego sz...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@dondon: wszystko spoko ale to co wkleiłes nie ma racji bytu w tym przypadku, ani nie znałem miejsca zdarzenia ani mnie to nie dotyczyło. Ani też nie mam żadnej pewności czy to faktycznie samobój.
  • Odpowiedz
@ProstyHuop: Kiedyś na stronie policji był formularz "Cyberprzestępczość", gdzie można było zgłaszać zagrożenie życia, korzystałam z tego kiedyś i zadziałało, bo wykopek potem pisał, że była u niego policja. Ale widzę, że już tej opcji nie ma, jest tylko adres kontakt.cbzc@cbzc.policja.gov.pl.
  • Odpowiedz