Wpis z mikrobloga

• 0
manewr zawracania powinienes wykonac tak (picrel)

@gorzki99: no właśnie, chyba tak; ja dzisiaj zaraz za wysepką zacząłem i dopiero zauważyłem tą ciągłą; i mnie jeszcze kierowca autobusu zmachał rękami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Choć z drugiej strony, ten tor jazdy czerwoną krechą jest jakiś nieintuicyjny i nienaturalny...
  • Odpowiedz
@dzyndzla: Calkowicie naturalny. jedziesz swoim pasem az do konca. A ten koniec wyznacza Ci ta pozioma linia. Ta przerywana po Twojej lewej to nie jest Twoja linia. Zobacz drugiego screena co wkleilem. To jest linia tych na zielonej kresce.

Jak juz dojezdzasz do swojej linii to zawracasz. nie wczesniej bo wpierdzielisz sie na pas pod prad.
  • Odpowiedz
wychodzi na to że możesz robić śmiało prawko (ʘʘ)

@PajonkMondry: Nie jestes pierwszym ktory mi to mowi. Ja nawet jezdzilem (legalnie) i ludzie byli zdziwieni dlaczego nie mam prawka.

Bo mi niepotrzebne :)
  • Odpowiedz
rowerzysta?

@PajonkMondry: Kiedys tak teraz juz nie - kolana maja inne zdanie na temat rowerowania :P

jak skonczylem 10 lat to zrobilam karte rowerowa. i jezdzilem dosc sporo. Pare k km na sezon. Wiadomo ze nie jako dziesiecolatek ale z
  • Odpowiedz
@gorzki99 A to ciekawe, bo też miałem problem z kolanami, lekarz rower stacjonarny i nie od razu na opór i potem przesiadka na rower zwykły i zadziałało do dziś, nie jeździłem rok, 37 lvl i jeszcze zalecił stosowanie maści DIP z ibuprofenem i mentholem, i kolana wróciły do formy w 3 msc

I to lekarz stwierdził że kolana "uleczy" rower coś tam o stawach mówił a np w tym roku mam
  • Odpowiedz
@PajonkMondry: Taak jak wspomnialem - szwagier tez jest po operacji kolana. Ma wrecz NAKAZANY rower i zabronione narty.

Ja natomiast na nartach moge jezdzic caly dzien a na rowerze 500m nie ujade.

Cos innego musialo nam sie popsuc w tym kolanie.
  • Odpowiedz
@PajonkMondry: To nie chodzi o to czy starszy czy mlodszy. Bardziej chodzi o to co sie w tym kolanie popsulo.

Jak wspomnialem - szwagier ma zakaz jazdy na nartach a ja se jezdze caly dzien. On ma nakaz jazdy na rowerze - ja nie ujade. Cos innego nam sie musialo w tym kolanie popsuc :P
  • Odpowiedz