Wpis z mikrobloga

#napierala udało mi się dostać na discorda napierały. podałem prawdziwe dane. Może potem ujawniać te dane i spotkamy się w sądzie i tyle za łamanie rodo
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukasz-bialas tylko nie wiem czy tu na wykopie juz nie podales imienia i nazwiska. Ale generalnie polecam nic tam nie pisac jak ja nic nie pisze na grupie fb napieraly bo on za byle co wywala. Jutro wyjdzie pierwsza piosenka moja to jak beda pisac jakies wulgarne rzeczy na mnie to screenuj
  • Odpowiedz
@janko-stark: moim zdaniem to błąd, ale jestem autentycznie zaskoczony, że bydlak takie praktyki uskutecznia. Nawet jeśli ci debile dali mu to dobrowolnie, to i tak trzeba mieć załatwioną specjalną zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Jak podpisujesz z kimś umowę, to zawsze dostajesz aneks do umowy, kto jest administratorem Twoich danych osobowych – to jest wymóg unijny. Jeśli bydlak gromadzi czyjeś dane osobowe, ale nie ma do tego uprawnień i nie
  • Odpowiedz
Podałem dane temu jemu modeltorowi żeby się uwiarygodnić i tyle. Oczywiście tutaj na wykopie to nie są moje prawdziwe dane nawet zapomniałem jak mam tutaj na imię i nazwisko
  • Odpowiedz
@Rustleman: nie zdradzę się, ponieważ będę kopiować stare komentarze ze starych jego wideo jakiś jego fanatyków i za każdym razem będę odpowiadać tak jak na pewno on by chciał żeby go komentować więc wszystko będzie Legit śledzę go już od wielu lat przecież więc wiem jak jego mózg działa
  • Odpowiedz
Założyłem drugie konto na wykopie tutaj i za chwilę będę udostępniać niektóre materiały ale nie chcę od razu bo mnie chce łapie na tym discordzie pękoś czy Bestia z Poznania i od razu dostanę bana
  • Odpowiedz