Wpis z mikrobloga

Czemu wg. niektórych bycie "uśmiechniętym" to jakaś zniewaga? Ja wiem, że jako p0lak powinienem mieć cały czas ponurą mordę i żyć martyrologią, ale #!$%@?, bez przesady. Co za zwierze wymyśliło, że nazwanie kogoś "uśmiechniętym" będzie miało pejoratywny wydźwięk? Takie powiązanie uśmiechu z negatywnymi cechami mogło narodzić się tylko w pustym prawackim łbie. #polityka
Kapitan_Pudenda - Czemu wg. niektórych bycie "uśmiechniętym" to jakaś zniewaga? Ja wi...

źródło: wh6oURk5GavrUNFh

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co za zwierze wymyśliło, że nazwanie kogoś "uśmiechniętym" będzie miało pejoratywny wydźwięk?

@Kapitan_Pudenda: Fajno-polacy są za głupi żeby nawet zinterpretować logo partii swojego boga. Czym jest logo PO? Jest to bezpośrednie nawiązanie do loga akolitów tuskowych, a nie do walki z uśmiechu bo tym jest to logo - uśmiechniętną polską

Beka z lewaków bez edukacji którzy mają już tyle swoich świętych symboli i flag że już nie pamiętają który jak
KochanekAdmina - > Co za zwierze wymyśliło, że nazwanie kogoś "uśmiechniętym" będzie ...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kapitan_Pudenda: Tak samo jak wadą i niedopuszczalnym było bycie młodym, posiadanie wyższego wykształcenia, czy mieszkanie w dużym mieście. Jakieś połączenie kompleksów, zawiści daje takie pomysły.
  • Odpowiedz