Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci mieszkanie 42m za 805k, obnizyli dzisiaj z 835 na 805. i agentka mi mowi ze juz cena obnizona i na obecny moment nie planuja wiecej obnizek, a sprzedajacemu sie nie spieszy xDDDDD (mieszkanie wystawione na sprzedaz 6 miesiecy po budowanie bloku) , i jemu sie nie spieszy hehehehe. 19k za metr w #gdansk ;) dla jaj zaproponowalem 700k i wrecz sie agentka obrazila ;)
ludzie xD #!$%@? do reszty juz czy jak !? 800 kola za mikro 2 pokoje , i #!$%@? myslicie ze wam to ktos teraz kupi ? xDDDDDDDDDDDDDD #!$%@? xD ja jebe ;) na 25 metrach to stoi moje auto w garazu xD a tu ktos chce opylic male 2 pokoje w cenie prawie mojego domu.
good luck gajs ;) niezle odklejka bede tak dzwonil co miesiac i sprawdzal nastroje, kto wie moze kiedys sie ugna i zrozumieja ze juz pora na zjazd.
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdańsk jest strasznie przehajpowany m.in. z powodu cen mieszkań. Ja po 3 latach mieszkania tam się wyprowadziłem bo nie będę mieszkać w falowcu ani w Pruszczu żeby nad brudną zatokę czasami pojechać

@jazdaniebieski2023: mieszkałem w 5 różnych dzielnicach Gdańska. Są lepsze i gorsze miejsca do mieszkania. Przymorze to to gorsze miejsce
  • Odpowiedz
a jak wytlumaczycie ze ludzie na jasieniu chca 17k za metr

@oink_oink: rynek jest strasznie zepsuty, brak edukacji finansowej przyczynił się do "inwestycji" w beton ( ͡° ʖ̯ ͡°) parę lat temu wyprowadziłem się do powiatowego i za 530k w zeszłym roku kupiłem 100 m² + garaż
  • Odpowiedz
@oink_oink: Weź nawet o tym Jasieniu nie mow xD Jak jade czasem do Designer Outlet i widze te smutne bliźniaki postawione w strefie smrodu, to serio mi szkoda ludzi ktorzy to kupili i tam mieszkaja. Dali prawie bańke za życie w smrodowie. Rak od pana dewelopera gratis.
  • Odpowiedz
  • 0
@vladi_putin: hehehe, no ale wez wytlumacz kurfa ;) no ludzie nosa nie maja czy jak ? no wez...
przychodzi klient na mieszkanie, a tam podlogi nie ma, a agent mowi : no beniz.. ale sufit jest,
klient = ok to biere!

no tak to bylo ? no ludzie slepi czy jak ? Ile razy tam autem przejezdzam to okna zamykam przeciez tam nie sposob mieszkac... wydac banke w kurnik gdzie
  • Odpowiedz
@oink_oink: Morena to jeszcze pikuś...Weź z Ujeściska dojedź xD Kiedyś oglądałem tam kilka mieszkań, gdzie pan deweloperuch postawił dość spore osiedla, ale zapomniał o drodze i zostawił to co było tam wytyczone za czasów PRLu. Pytam jak z komunikacja, to Pani powiedziala ze jest 15minut pieszo do przystanku autobusowego xD Dojazd do Olivia Star w godzinach szczytu (komunikacja/samochód) wychodzil tyle samo, co jakbym jechał z Cisowej :D

Pani Prezydent chyba
  • Odpowiedz
@oink_oink: Co do Jasienia i okolic smrodowa...Wyobraźam sobie czasami, że ktoś dał bańke + za mieszkanie/dom tam a w letnie gorące wieczory nie moze nawet posiedziec na ogródku/otworzyć szeroko okna bo #!$%@? szadółkami XDDDD Juz wolalbym w Baninie mieszkac i krowy pasać
  • Odpowiedz
@oink_oink "@Chytrylis: chcialbym poznac i moc na serio pogadac z taka osoba co wydaje 800k za 42 metry , chcialbym zobaczyc co kieruja takim czlowiekiem ;)”. Ja zapłaciłem 740 za 42m w Krakowie, zadawaj pytania chętnie odpowiem bez spiny :)
  • Odpowiedz