Aktywne Wpisy
farbowanylisek +104
#frajerzyzmlm „mów mniej niż potrzeba” a codziennie wrzucają rolki jak bardzo oni podróżują i w jakich to luksusowych 20-osobowych willach oni nie nocują xD oj ta Iza Adamczyk
Mega_Smieszek +26
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
ludzie xD #!$%@? do reszty juz czy jak !? 800 kola za mikro 2 pokoje , i #!$%@? myslicie ze wam to ktos teraz kupi ? xDDDDDDDDDDDDDD #!$%@? xD ja jebe ;) na 25 metrach to stoi moje auto w garazu xD a tu ktos chce opylic male 2 pokoje w cenie prawie mojego domu.
good luck gajs ;) niezle odklejka bede tak dzwonil co miesiac i sprawdzal nastroje, kto wie moze kiedys sie ugna i zrozumieja ze juz pora na zjazd.
@jazdaniebieski2023: mieszkałem w 5 różnych dzielnicach Gdańska. Są lepsze i gorsze miejsca do mieszkania. Przymorze to to gorsze miejsce
@jazdaniebieski2023: może nie lubię aż takiej gęstości zaludnienia
@oink_oink: rynek jest strasznie zepsuty, brak edukacji finansowej przyczynił się do "inwestycji" w beton ( ͡° ʖ̯ ͡°) parę lat temu wyprowadziłem się do powiatowego i za 530k w zeszłym roku kupiłem 100 m² + garaż
przychodzi klient na mieszkanie, a tam podlogi nie ma, a agent mowi : no beniz.. ale sufit jest,
klient = ok to biere!
no tak to bylo ? no ludzie slepi czy jak ? Ile razy tam autem przejezdzam to okna zamykam przeciez tam nie sposob mieszkac... wydac banke w kurnik gdzie
Pani Prezydent chyba
No to niech sprzedaje jak mu się nie spieszy. Akurat zima będzie i sprzedaż siądzie to następna okazja za rok będzie.