@mirko_anonim: wybraliście sobie portal, na którym średnio raz w tygodniu następuje powszechne zebranie, bo olaboga kobiety robią tatuaże, noszą kolczyki albo farbują włosy. xD
Anonim (nie OP): W sumie jak to się robi za zgodą i wiedzą obu stron to co komu do tego- jak wam Się podobało to najważniejsze a wygląda na to, że tak. A ogólnie bez siebie też macie zgodę na s--s i inne zabawy seksualne z innymi? Czy tylko razem? Bo chyba macie dużą potrzebę eksperymentowania i seksualnej stymulacji- ja wiem, że to rozbudza dalsze chęci - zastanawiam się dokąd to zmierza, gdzie
@mirko_anonim: byłem tam z dziewczyną w dzień for beginners I stanowczo odradzam. Było pusto i głównie snujące się creepy. Może że dwie pary oprócz nas. Więc przestrzegam przed tym dniem. W inne nie byłem ale jeśli będziemy się wybierac to tylko weekend albo w dzień dla par only.
@mirko_anonim: wybierz jedno
@mirko_anonim: jakbys mu obciagnal to bys pewnie eksplodowal, a rozowa by klaskala
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
I ja polecam.
Najlepsze są wieczory dla par, albo bi lady
Się podobało to najważniejsze a wygląda na to, że tak.
A ogólnie bez siebie też macie zgodę na s--s i inne zabawy seksualne z innymi?
Czy tylko razem? Bo chyba macie dużą potrzebę eksperymentowania i seksualnej stymulacji- ja wiem, że to rozbudza dalsze chęci - zastanawiam się dokąd to zmierza, gdzie