Wpis z mikrobloga

Miałem spotkanie dziś z jedną Banderówka na fb taka 6/10 19 lvl. Poszliśmy na kawę ogólnie laska miała tyle red flagów że ja p------e, Opowiedziała mi że zgwałcił ją Ojciec gdy miała 10 lat, jej były był gruby miał małego penisa dosłownie przy kawie mi to powiedziała że bil wyzywał Matkę xD. Jeszcze ogólnie że miała 2 partnerów seksualnych i brzydzi się Fwb, ale fajnie się gadało myślałem że chociaż będzie 2 spotkanie z tego o będzie odprowadziłem ją do domu a zaraz dostałem taką wiadomość, odpuszczam panowie rynek Matrymonialny idę w MGTWO jeśli gruby gość mnie mooguje i rucha Ukrainki po przejściach a ja nie mogę nic wyrwać mimo dynami. Musisz być Tonym Starkiem albo patusem..
#blackpill #przegryw #p0lka #tinder #ukrainki
Geralt678 - Miałem spotkanie dziś z jedną Banderówka na fb taka 6/10 19 lvl. Poszliśm...

źródło: Screenshot_20240825_180450

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678:
Miała redflagi i chciałeś iść dalej? Jakby cię zaburzona laska przemieliła, to byś skończył w psychiatryku z tak słabą psychą i desperackim podejściem.
  • Odpowiedz
@Geralt678:
też dorzucę swoje dwa grosze
OPie/czytelniku, niezależnie czy jesteś prawiczek czy już se pogrzmociłeś, MIEJ STANDARDY.
laska, którą opisałeś to red flag wchuj, zwykła zdzira. nie ma co
  • Odpowiedz
@Geralt678: Nie ma czego żałować. Po opisie widać, że to zaburzona osoba z nieprzepracowanymi problemami psychicznymi. Ostatnie, czego potrzebujesz, to jakieś związki z kimś takim. Niech idzie swoją drogą, nara.
  • Odpowiedz
@iquiet:

to że ją zgwałcił ojciec to w sumie taki średni redflag bo to nie jej wina raczej była

Może chodzi o to, że takich rzeczy nie mówi się na pierwszym spotkaniu xDDDD
  • Odpowiedz
idę w MGTWO jeśli gruby gość mnie mooguje i rucha Ukrainki po przejściach

@Geralt678: stary, przejąłeś się że odrzucił cię taki odpad społeczny? xD rozumiem że miałes ochotę chociaż zaruchać ale szanuj sie chłopie
Dolan - >idę w MGTWO jeśli gruby gość mnie mooguje i rucha Ukrainki po przejściach

@...

źródło: K8CxnPh

Pobierz
  • Odpowiedz
Ty na tym spotkaniu na 100% za bardzo przejąłeś się jej przeszłością, za bardzo jej wysłuchałeś, za bardzo próbowałeś rozszyfrować każdą jej emocje

@123_: Ale z drugiej strony czasem jak dasz się wygadać, ona powie coś ważnego dla niej, to odkrywa że w sumie ją rozumiesz (nawet jak nie rozumiesz) i że ona Ci ufa skoro takie rzeczy Ci mówi...
  • Odpowiedz
@4ntymateria: a ja dementuję skuteczność jego strategii, i co teraz? xD nie ziomeczku, nie mylę się, to są kompletne bzdury, wiem to i z własnego doświadczenia z kobietami i z kobiecej perspektywy bo nasłuchałem się od mojej dziewczyny dziesiątek historii o miłosnych przygodach jej koleżanek i o tym na podstawie jakich kryteriów wybierały partnerów. jak miały randki z takimi właśnie dominującymi samcami sigma zachowującymi się w tym samym schemacie co
  • Odpowiedz
@123_: Przestań sobie robić dobrze pod stołem pisząc jak jesteś doświadczony - osoba, która robiłaby sobie publicznie samogwałt na temat swojej wiedzy najcześciej jej nie ma. Już widzę, jakbyś wziął tą laskę i zaproponował aby wzięła z du.pyy do ust i widać że byłeś w tej dupie i g---o widziałeś.

To co piszesz ogólnie na temat wzbudzenia u kobiet emocji miałoby senns, ale w praktyce ogólnie marginalne zastosowanie i to
  • Odpowiedz
@Geralt678: początek spotkania przed 14, koniec o 15, faktycznie musiało być bardzo ciekawie i ta dynamina aż się musi wylewać z Ciebie xD i jeszcze ta Twoja reakcja „Xddd” na to, że łaska Cię odrzuciła, frustracja bije na odległość.
  • Odpowiedz