Aktywne Wpisy
Linnior88 +179
#damskiprzegryw nikt mi nie powie że to w jakiej rodzinie kto się wychował nie ma znaczenia
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
PanNieznanypl +24
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
(づ•﹏•)づ
Czy masz jakąś fobię/strachy i takie rozwiązanie nie wchodzi w grę? Czy wolisz jednak Polaka cebulaka?
Sama nie wiem , często nie mam tematów do gadania z ludźmi
Na początku jak mnie sparuję, to np. za nim napiszę to patrzę na zdjęcia, zainteresowania, taki ogólna analiza profilu. Widzę zdjęcie z muzeum to pytam czy lubi/ jakaś fajna wystawa. Widzę zdjęcie z ładnej miejscówki to pytam o miast i czy się podobało, cokolwiek.
Pojawiają się też kolejne kwestie:
- rozmówca - każdy jest w pewien sposób ciekawy tylko trzeba umieć to wyciągnąć(czasem trzeba trafić albo zaproponować by rozmówca wybrał temat)
- skill/obycie - możesz dostać odpowiedź zwykłą typu widziałam to, to było fajnie. Dobrze jak pojawia się pytanie kontrujące pytanie kontrujące. Np. Czy ja byłem ostatnio na wystawie, czy lubię sztukę coś w ten deseń. Wtedy widać, że się koło kręci i to nie jest wywiad.
- wiedza - u mnie w domu zawsze się mówiło, żeby liznąć każdy temat i tak też zostałem wychowany, ułatwia to życie bardzo, bo zawsze jakiś temat się znajdzie mimo, że nie muszę być ekspertem (Co ja gadam jako Polak znam się na wszystkim ( ͡
Staram się tak żyć żeby nie potrzebować ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ