Wpis z mikrobloga

@Linnior88: Ty jesteś u niemiaszków nie? Tam na Tinderze to przecież, ładni chłopcy tylko czekają, aby się z Tobą umówić. Koleżanka, mówiła że do Polaków to są mega zadbani i jakoś łatwiej się łapie kontakt z nimi.

Czy masz jakąś fobię/strachy i takie rozwiązanie nie wchodzi w grę? Czy wolisz jednak Polaka cebulaka?
  • Odpowiedz
  • 0
@Lisan_al_capone

@Linnior88: Ty jesteś u niemiaszków nie? Tam na Tinderze to przecież, ładni chłopcy tylko czekają, aby się z Tobą umówić. Koleżanka, mówiła że do Polaków to są mega zadbani i jakoś łatwiej się łapie kontakt z nimi.

Czy masz jakąś fobię/strachy i takie rozwiązanie nie wchodzi w grę? Czy wolisz jednak Polaka cebulaka?

Sama nie wiem , często nie mam tematów do gadania z ludźmi
  • Odpowiedz
@Linnior88: Tematy to muszą płynnie wychodzić. Mówię z doświadczenia.
Na początku jak mnie sparuję, to np. za nim napiszę to patrzę na zdjęcia, zainteresowania, taki ogólna analiza profilu. Widzę zdjęcie z muzeum to pytam czy lubi/ jakaś fajna wystawa. Widzę zdjęcie z ładnej miejscówki to pytam o miast i czy się podobało, cokolwiek.
Pojawiają się też kolejne kwestie:
- rozmówca - każdy jest w pewien sposób ciekawy tylko trzeba umieć to wyciągnąć(czasem trzeba trafić albo zaproponować by rozmówca wybrał temat)
- skill/obycie - możesz dostać odpowiedź zwykłą typu widziałam to, to było fajnie. Dobrze jak pojawia się pytanie kontrujące pytanie kontrujące. Np. Czy ja byłem ostatnio na wystawie, czy lubię sztukę coś w ten deseń. Wtedy widać, że się koło kręci i to nie jest wywiad.
- wiedza - u mnie w domu zawsze się mówiło, żeby liznąć każdy temat i tak też zostałem wychowany, ułatwia to życie bardzo, bo zawsze jakiś temat się znajdzie mimo, że nie muszę być ekspertem (Co ja gadam jako Polak znam się na wszystkim ( ͡
  • Odpowiedz