Chad scrum master Oskar po europeistyce dający do zrozumienia cichym autystykom po polibudzie, że mają dowieźć sprint, w przeciwnym wypadku na ich miejsce ma 1000 Hindusów i Pakistańczyków. Obok Julka z HR, której podoba się pewność siebie Oskara.
@BlackpillMonster: serio tak to wygląda w większości firm? Ja kiedyś pracowałem jako junior frontendowiec i w sumie mobbing był mocny, jak ktoś czegoś nie dowiózł to był dyskredytowany na całą firmę...
@_atreides @KokorokoMan kiedyś Janusze zrywali umowę, nie płacili i jeszcze chcieli pieniądze za opóznienia. Widzę, że teraz tylko krzyczą. Polecam zagraniczne firmy z normalną kulturą pracy.
@_atreides: nie, nie wygląda to tak. Polowa wykopków na tagu nie pracuje w it tylko kręci bekę xD tzn oczysiscie są pojedyncze januszexy, ale w Krakowie gdzie ja pracuje NIGDZIE o czymś takim nie słyszałem :) a przewinąłem się przez kilka firm i mam duża siatkę znajomych. Ogólnie na wykopie bym się nie sugerował niczym
Chad scrum master Oskar po europeistyce dający do zrozumienia cichym autystykom po polibudzie, że mają dowieźć sprint, w przeciwnym wypadku na ich miejsce ma 1000 Hindusów i Pakistańczyków. Obok Julka z HR, której podoba się pewność siebie Oskara.
źródło: 1g31ii
Pobierz