Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1541
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +113
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Wczoraj odpalilem Mario Oddysey.
Jezus Maria, jaka ta gra jest niesamowita. Czuje znowu taka ekscytacje, jakbym mial 12 lat i odkrywal nowa gre. Mega fajne pomysly na levele, kreatywne sposoby przejscia. Mozliwosc przechodza w wersji hard jak i szybkiego zbierania co potrzeba i byle do przodu.
Cos sie boje, ze skonczy sie maxowaniem tej gry, co chyba dotychzas zrobilem tylko raz w swojej karierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ma dosłownie jeden mankament. Nie nadaje się do kompletowania. Do poprzednich Marianów 3D można ochoczo wracać i sobie machnąć 100% (albo przynajmniej być blisko). Tutaj nawet nie przechodzi przez myśl pomysł kompletowania choć raz.