Wpis z mikrobloga

Jestem w Hiszpanii pierwszy raz w życiu i zostałem totalnie wzięty z zaskoczenia przez fakt że młode hiszpańskie Julki normalnie z cyckami na wierzchu latają na plażach. Tego się nie spodziewałem xd

#podroze #hiszpania
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@saperq: czy serio się zaskoczyłem, tak xd. Czy serio tak lataja? Też tak xd i to nie skitrana część plaży a środek wsrod ludzi normalnie free b---s uprawiają xd
  • Odpowiedz
@Trabancik: w Hiszpanii tez nikt nie robi j-----a o chodzenie bez stanika. W PL przechodnie z naprzeciwka wgapiają gały centralnie w c---i jakby ducha zobaczyli, bo olaboga, chyba kawałek sutka się odznaczył. W Hiszpanii nie.
  • Odpowiedz
@Trabancik jedynie szkoda, ładnych habibati Julek w burkini, które przychodzą z gorącymi Hiszpankami na plaże. Na jednym ręczniczku siedzi pół naga i full ubrana xD
  • Odpowiedz
  • 0
@hellyea: do braku stanika się przyzwyczaiłem, chociaż nie ukrywam jako hetero faceta czasem przyciąga to wzrok, ale tylko czasem co u bardziej dorodnych XD ale z tym pierwszy raz się spotkałem xd
  • Odpowiedz
@Trabancik: wiadomo- przy niektórych typach ubrań i rozmiarach biustu faktycznie może to się rzycać w oczy, tak zwyczajnie, nawet hetero babom. Tak samo jak jakiś jaskrawy kolor, ktoś wyjątkowo wysoki-niski etc. Ale po tym jak ten wzrok się „złapie” to nie trzeba go wlepiać jak sroka w gnat XD co do opalania sie topless to też mnie to nieco zaskoczyło, ale nie wzbudzało to we mnie emocji. Bo wlasciwie to
  • Odpowiedz