Aktywne Wpisy

njay +206
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +620
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Z czego uśmiechnięci się śmieją? Jakiś podatek zmalał? Też chciałbym się uśmiechnąć, ale nie wiem z czego.
#polityka #polska #bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja
Typ z rządu ukradł 400 zł i od razu wylecial, a nie sie smial nam w twarz jak np. Czarnecki.
Jest zmiana.
To że tusk przywrócił Babiarza na twiterze mówiąc że babiarz i szef tvp są jednakowo głupi xD
źródło: image
Pobierz- nie ma tego buca, co wydał 70 baniek na wybory, które się nie odbyły.
- nie ma funduszu sprawiedliwości, czyli defakto zorganizowanej defraudacji pieniędzy publicznych
- nie ma willi Czarnka (j.w.).
Nie wiem ile w tym prawdy ale gdzieś czytałem że to nie było nawet 10 litrów.
Z drugiej strony ludzie tak w wiekszosci firm traktuja sluzbowe pojazdy.
@recesja car dobry, bojarzy źli ((: ruska mentalność
W niektórych miejscach jest już piątka z przodu, ostatnio jak na swojej stacji tankowałem to była za 6,09zł. Obniżka wyraźna, pytanie jak długo się utrzyma.
@Bordomir:
Szczecin, Ustowo 23.08.2024 r.
źródło: image
Pobierz@Hymenajos: No tak, bo miarą poprawy sytuacji w państwie są obniżane podatki xd