Aktywne Wpisy
Operator_imadla +109
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

Naza_Dzikowski +145
Czwarta gęstość
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#disciples #blender
źródło: render
PobierzHmm, mi się trochę kojarzy ze stylem graficznym strategii którą bardzo lubię i ogrywam od lat, mianowicie American Conquest, ładnie to wygląda. c:
źródło: american conquest
Pobierzźródło: sacred
Pobierz- W dalszym ciągu jestem bardzo zadowolony z wyglądu budynków i to one będą nadawać ton reszcie oprawy graficznej.
- Jestem zadowolony z wyglądu postaci (może trochę więcej detali by się przydało, ale to rozważę w przyszłości)
- O wiele mniej podchodzi mi otoczenie.
Cały czas miałem w
źródło: Mock botaniq scale
Pobierz@horus666 Kolega wrzuci post na mirko i oznaczy, chętnie zobaczymy 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Odpisuje dopiero teraz, bo wcześniej miałem bana ༼ຈل͜ຈ༽
Większa różnorodność roślinności jest w planach na styczeń/luty, jak budżet na "głupoty" pozwoli na kupno pełnej paczki roślinności (na grafice wyżej mam przykładowe rośliny z paczki, którą mam upatrzoną). A, no i przy okazji większe dopasowanie jej do budynków, żeby sprawiały wrażenie "bycia z tej samej strefy klimatycznej".
W międzyczasie udało mi się to wrzucić do silnika gry, a tutaj możesz też zobaczyć ostatnio zrobione modele
źródło: image
Pobierz