Wpis z mikrobloga

Dłubię sobie w Blenderze (plus Substance Painter) grafikę pod grę inspirowaną nieco Disciples 2. Roślinność wstawiona tymczasowo (drzewa wymienię na bardziej pasujące do klimatu, który ma być dosyć suchy, ale nie pustynne i dodam więcej krzewów), podłoże chyba też muszę mocno poprawić, ale jestem zadowolony z wyglądu budynków i to do nich będę chciał dopasować pozostałe elementy. Będę wdzięczny za sugestie.

#disciples #blender
btlnmrvrlg - Dłubię sobie w Blenderze (plus Substance Painter) grafikę pod grę inspir...

źródło: render

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bardzo fajnie to wygląda, powodzenia dla chuopa ʕʔ
Hmm, mi się trochę kojarzy ze stylem graficznym strategii którą bardzo lubię i ogrywam od lat, mianowicie American Conquest, ładnie to wygląda. c:
Kulfonix - Bardzo fajnie to wygląda, powodzenia dla chuopa ʕ•ᴥ•ʔ
Hmm, mi się trochę k...

źródło: american conquest

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
Dziękuję za miłe komentarze - dobrze jest usłyszeć od kogoś, że w tym co się tworzy jest coś ciekawego, bo jak przy tym siedzę dłużej to czasami już nie wiem czy coś wyszło dobrze, czy tylko mi się wydaje. Zrzut ekranu z American Conquest będzie pomocny, dzięki @Kulfonix. Nie znałem gry, a pod kątem szczegółowości przedstawienia świata faktycznie trochę bliżej jej do tego w co ja celuję niż Disciples. Podpatrzę
  • Odpowiedz
@btlnmrvrlg: Fajnie że mogłem pomóc dla chuopa ( ) Nie zamartwiać się tylko uszole do góry i dłubać w blenderze i jeszcze raz dłubać ( ͟ل͜) Mi się podoba i pograłbym w grę w takim klimacie jak na screenie ʕʔ Przypomniała mi się jeszcze jedna gra, którą lubiem i jest troche podobna, a zwie
Kulfonix - @btlnmrvrlg: Fajnie że mogłem pomóc dla chuopa (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Nie zamartwiać s...

źródło: sacred

Pobierz
  • Odpowiedz