Aktywne Wpisy
Tortcebulowy +175
Ehh sprzedawanie auta w Polsce to katorga. Ludzie czepiają się rys na lakierze w 11 letnim aucie xD. Na nic gadanie, że przez ostatni rok zrobiłem rozrząd, hamulce, dokładny przegląd zawieszenia, niedawno wymieniany był olej i filtry bo dla mnie ważne, żeby auto się nie rozkraczyło i nie generowało nagle kilkutysięcznych napraw. Dla januszy około 50 level ważne jest, że auto ma rysy, obicia parkingowe na drzwiach i lekkie wgniecenie nad błotnikiem
wioszko +57
Witajcie Mirki i Mirabelki :)
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
#gielda #gpw #kruk
https://www.forum-kredytowe.pl/f/35-chwilowki/
Są też inne działy dla zadłużonych. Może beka z ludzi co tam wypisują, ale tak głębiej patrząc jest to smutne. Generalnie wielu ekspertów trąbi od dawna, że plagą jest niekontrolowane zadłużenie Polaków, które z rok na rok rośnie.