Wpis z mikrobloga

Xkomowi gratuluję speców od marketingu xD

@jaroty: Przecież X-kom też liże jaja pisowcom, Michał Świerczewski - właściciel X-kom i klubu Raków Częstochowa - to dobry kumpel Morawieckiego. Za kaczystów Vateusz chciał wpompować w Raków ok. 40 milionów złotych. Tak samo sprzęt w ramach programu "Laptop dla ucznia" miał pierwotnie dostarczyć X-kom, tylko Cieszyński debil wyszedł przed szereg i ogłosił przedwcześnie że niby wygrali przetarg, przez co sprawa się rypła i
  • Odpowiedz
@Mariaci jak krytykujesz rząd Tuska, a nie krytykowałeś PiSu to tak, jesteś propisowski. A taki jest Krzysiu. I nie, nie liczy się że czasem coś tam pierniesz źle o pisie, kiedy 90% twojego politycznego kontentu przed i po objęciu władzy przez Tuska to j-----e po wszystkich, byle nie po PiSie i Konfie
  • Odpowiedz
  • 1
@Tylko_Seweryn: hehe wtedy nie oglądałem, nie pakuj mnie w swoje wojenki hehe

U K Ł O N Y a teraz postanowiłem zarobić pieniądze na lizaniu pisowi po same j---a hehe kupujcie na xkomie hehe
  • Odpowiedz
@jaroty: specem od marketingu w xkomie jest ten pół debil z wykopu, któremu wykopki dla beki wypromowali januszową firmę, a on się kreował na guru marketingi internetowego, wykopki się wkurzyły i zaczęły cisnąć bekę i uciekł z podkulonym ogonem odchodząc z firmy właśnie do xshitu xD
  • Odpowiedz