Aktywne Wpisy
heksengerg +702
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Miguelos +42
W takie miejsca chodźcie a nie tam gdzie 6 krewetek kosztuje 60 zł. Nie mam nic do krewetek, lubię je ale ceny w polskich "wykwintnych" restauracjach (a w szczególności napojów) to śmiech na sali. Poniżej na zdjęciu bar mleczny, schabowy z ziemniakami i surówkami + kompot 22,50 zł.
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#szarpankizzyciem #przegryw #takaprawda #takbylo #urojenia #blackpill
Czy juz skontaktowales sie z Policja? Czy juz pojechales do szpitala w tkorym przebywa?
Nie? Czyli jestes zwyklym internetowym napinaczem, ktory produkuje wysrywy na wykopie?
@rewizjonista: przeciez moj wpis tego nie wyklucza. co ma jedno do drugiego? koles lezy obity wiec karma wrocila. w jaki sposob to juz inna sprawa ;)
Chorego na niedowlad mozgu teraz z siebie robisz?
Nie wykluczam, że intencja szarpanek była słuszna (obrona kobiety lub cudzego mienia), ale albo przeszacował swoje umiejętności pięściarskie lub nie policzył dobrze uczestników sparingu.
Niech wraca do zdrowia i wyjaśni, bo w "zasadzkę" na "to ten słynny jutuber co szkaluje kolorowych" raczej ciężko mi uwierzyć.
A po pijaku "turbo patriota potomek wielkich Lechitów" robi różne rzeczy ;-)
@tenji: wysrywy to produkowal on opbrazajac innych ludzi :) dziekuje
@Notes: co ty p--------z chłopie, weź się może stuknij @WyzwolonaPodrozniczka bo ona też ma tak taki specyficzny sposób pisania niczym gimnazjalista myśliciel
@Notes: a moze, A MOZE to ty masz jakas niewyleczona traume psychiczna skoro BOLI cie ze ktos lezy w szpitalu a ludzie zycza mu zdrowia
nie pozdrawiam
Ja też życzę mu powrotu do zdrowia i nie popieram tego że dostał po mordzie ale może przynajmniej teraz pójdzie po rozum do głowy i zastanowi się trzy razy zanim zacznie pluć na innych.
@tenji: Ale to tak nie działa XD
To szarpanki (i/lub jego środowisko) rozprzestrzenia sensacyjne wiadomości o ataku imigrantów, i olewce policji, to oni powinni to udowodnić, a nie OP ma udowodnić tezę odwrotną. To tak jak z tym dowodem na nieistnienie Boga