Aktywne Wpisy
Lewusx +122
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 35.8% (657)
- Tak i to jak. 64.2% (1180)
EnzoMolinari +56
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#ukraina #rosja #wojna
mireczki, mamy tutaj postać z uniwersum jaszczura razem z nami
profil niejakiej Weroniki Kochan
generalnie to postać utożsamiająca się ze środowiskiem Sendeckich, Jaszczura i ludwiczka, jak olaszańskiego zamkneli to z tym przychlastem chodziła pod areszt wygłaszając jakieś ichnie manifesty
na wykopie opisuje się jako:
@yosemitesam, @Grzesiok, @Lukardio, @HrabiaTruposz - wolam was jako oberkacapbusterow, jak macie tam szerzej kogo powiadomic o tej postaci to powiadomcie w swoim srodowisku
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@chytraulik sram na to czyj to brat; niech bedzie bratem nawet brada pitta, grunt zeby w-------ł
Nie ma się co podniecać i robić ruchu, to im kanał padnie śmiercią naturalną
@chytraulik: nie, ja nie robie im reklamy. Śmiecie probuja sie lansowac na demaskatorow propagandy a sami sa propagandzistami ruskich. Gdybym nie napisał o tej gowniarze to byc moze by zaczela byc gwiazda wykopu bo temat Kosowa jest chwytliwy a ona w tym co pisze, przestawia
@skrzypek_na_polpietrze: A to nie jest tak, że to środowisko nie uznaje Kosowa?
@skrzypek_na_polpietrze: to nie jest ta co chwaliła zasługi żołnierzy radzieckich którzy zginęli w Polsce?
K---a ja myślałem, że oni parodiują Kamratów. Nie no to jest na serio czy mnie wrabiasz?