Wpis z mikrobloga

ONUCA ALERT!!!!

#ukraina #rosja #wojna

mireczki, mamy tutaj postać z uniwersum jaszczura razem z nami

profil niejakiej Weroniki Kochan

generalnie to postać utożsamiająca się ze środowiskiem Sendeckich, Jaszczura i ludwiczka, jak olaszańskiego zamkneli to z tym przychlastem chodziła pod areszt wygłaszając jakieś ichnie manifesty

na wykopie opisuje się jako:

Cześć! Jestem Polką mieszkającą w Kosowie i prowadzę reportaż na temat wojny domowej i dojścia do niepodległości przez najmłodsze państwo w Europie.

Odkopuję prawdę schowaną pod grubą warstwą dezinformacji i wojennej propagandy.

👍 Moim celem jest:

– abyś równie jak ja zrozumiał najbardziej skomplikowany konflikt historyczny w Europie,

– nauczył się rozróżniać propagandę od prawdy,

– poznał fakty oparte na zeznaniach cywilów i nieopublikowanych dotychczas archiwach wojennych,

– przestał wierzyć, że wojna w Kosowie to „Albania kontra Serbia”.

Chcę Was zaprosić do obejrzenia pierwszego filmu dokumentalnego, który opublikowałam na YouTube na kanale "Meanwhile in Kosovo".

Jeśli uważacie materiały za wartościowe, udostępnijcie, zostawcie lajka i komentarz. Wasze uwagi i spostrzeżenia są przeze mnie mile widziane.

@yosemitesam, @Grzesiok, @Lukardio, @HrabiaTruposz - wolam was jako oberkacapbusterow, jak macie tam szerzej kogo powiadomic o tej postaci to powiadomcie w swoim srodowisku

skrzypeknapolpietrze - ONUCA ALERT!!!!

#ukraina #rosja #wojna

mireczki, mamy tutaj ...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale trochę im też reklamę robisz, gdyby nie ten wpis to bym się o tych klaunach nie dowiedział. A tak to co najwyżej pojutrze zapomnę

@chytraulik: nie, ja nie robie im reklamy. Śmiecie probuja sie lansowac na demaskatorow propagandy a sami sa propagandzistami ruskich. Gdybym nie napisał o tej gowniarze to byc moze by zaczela byc gwiazda wykopu bo temat Kosowa jest chwytliwy a ona w tym co pisze, przestawia
  • Odpowiedz