Wpis z mikrobloga

Czuję BÓL, sercowy, zauważyłem, że w nocy ostatnio atakuje. Kto tego nie przechodzi, ten nie wie jakie to g---o. Na początku nigdy nie wiesz, czy to nie ten decydujący raz. A po bólu, nawet jak minie, jest się obolałym wśrodku jakby, te mięśnie fizycznie bolą. I tak leżysz godzinę i czekasz, czekasz.
#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Van-der-Ledre: nie masz tak wyrwany ze snu? JA nieraz mam bezdech senny i sie budze jakbym rzucał sie po ostatni haust powietrza spod wody, w dodatku serce n--------a jak szalone. Po tym do koljenej kimy to min 1.5h czekania :/
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: sprawdz czy nie stres
Kilka razy myslalem, ze juz zawał, czesto wieczorami serducho walilo, jakies bóle. Robili ekg. 2 razy na pogotowie poszedlem. Mowia ze nic.
Pozniej zeby ogarnac sobie zwolnienie poszedlem dla beki do psychiatry, a ta ze stres pourazowy. Pol roku tabsy, zmiana roboty i jak reka odjal już 2 lata.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: spróbuj pojsc na EKG jak masz możliwość. Jak nic nie wyjdzie to może nerwobóle? Łykaj magnez i potas, mniej kofeiny i fajek. Wysypiaj się. I jak miras pisał wyżej do psychiatry po tabsy jak nic nie pomoże.
  • Odpowiedz