Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
#blackpill #przegryw #mokebe #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #szarpankizzyciem #zwiazki #gdansk
Wystarczy, że jeszcze rzucą parę komplementów i pogibają się na parkiecie i już mają ciągnięcie fleta zapewnione
Typie! Jest impreza a Polaki cebulami podpierają ściany. Udają ważnych i poważnych ludzi i kompletnie nie potrafią się bawić. Dla Polaka impreza jest dopiero wtedy jak w remizie jest bójka.
Za to zagraniczne chłopaki to nie sztywniaki z drewnianymi nogami dlatego dziewczyny lubią iść w ich towarzystwo… czy to mądre czy nie to już inna kwestia :)
Szkoda tylko, że nie widzicie tego w ten sposób, że te laski idą
@Notes: Panie. Twoje wyobrażenie o imprezach jest z czasów dyskotek szkolnych gdzie faceci podpierali ściany.
Idź gdziekolwiek w dużym mieście na imprezę i zobaczysz często, że faceci i to z Polski dominują na parkiecie i się bawią.
Mało kto podpiera
Ci na parkiecie co się dobrze bawią też są już przeważnie najabani albo nawciagani ;)