Aktywne Wpisy
Ketoprofen +5
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +171
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
1. Z tego co wiem to są zestawy podłączane do komputera, ale też zestawy niezależne. Wydaje mi się, że lepiej mieć podłączany do komputera? Jak to wygląda? Chciałbym mieć możliwość pobierania różnych gierek i być może tworzenia własnych.
2. Czy w goglach jest możliwość w jakiś sposób dopasowywania soczewek? Z tego co pamiętam to w salonach obraz lubił się jakoś rozjechać i być niewyraźny/rozmazany, ogólnie zależałoby mi na jak najlepszej jakości.
3. Myślałem o opcji bezprzewodowej, pytanie tylko czy wtedy nie ma jakiegoś odczuwalnego input laga?
4. Raczej nie chcę jakiegoś drogiego zestawu z wyrafinowaną hauptyką, czujnikami na nogi i innymi bajerami, wystarczą gogle z jak najlepszą jakością i kontrolery do łapy (mam 3060Ti, czy to w ogóle udźwignie gogle z wysoką jakością/rozdzielczością?)
5. Jakie konkretnie zestawy (gogle + kontrolery) byście polecili oraz czy warto iść w u----i? Nie chciałbym wydać zbyt wiele, bo nie wiem na ile mnie to wciągnie. Na OLX widziałem u----i po dość niskiej cenie, tyle, że to chyba już są modele, które nie są w sprzedaży.
Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc (。◕‿‿◕。)
#vr #virtualreality #wirtualnarzeczywistosc #htc #htcvive
1 - jest kazda mozliwa konfiguracja: niezaleznie, kabel do kompa, wifi do kompa
2 - jest
3 - AirLink do kompa z wifi 5ghz dziala ok, nie ma lagow
4 - powinno dac rade
5 - nie polecam kupowania w ciemno, moga byc uszkodzone soczewki itp, dodatkowo trzeba jeszcze kupic i zmienic te nakladke ktora idzie na twarz bo moze
@czytam_komenty_arka93298_dla_beki: Dzięki, rozejrzę się w takim razie jeszcze po OLXie
Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że te gogle mają wbudowaną np. kartę graficzną. Czy w ten sposób trochę nie
@NykipVaous: Jest sporo fajnych gier na samego questa i może przydać się kiedyś opcja podróżnego centrum rozrywki.
Można tez ewentualnie poczekać na Quest3S
1. Meta Quest 3. Niezależny, z opcją podłączenia do PC po balu lub WiFi.
2. Potrzebujesz headsets z soczewkami pancake. One sa wyraźne na dużym obszarze i obraz nie rozmywa / rozjeżdża tak łatwo jak w soczewkach fresnela (jakie były w poprzednim modelu, Quest 2, ciągle jeszcze bardzo popularnym)
3. I mnie przy połączeniu przez Virtual Desktop (taki program do łączenia się VR do PC) mam ok 50ms latencji.
Najlepiej kupić na Meta masz wtedy 30 dnia na zwrot aby przetestować gogle i móc je oddać gdyby jednak nie spełniły oczekiwań. Albo można też wypożyczyć sobie gogle do domu z np takiego Plenti na miesiąc (też jest chyba jakaś
@Leniek: Kurde zapomniałem o tym totalnie, a w końcu zamówiłem z oficjalnej, uznałem, że nie chcę ryzykować z OLXem
Chwila, czy to się wklepuje dopiero przy aktywacji gogli? Jeśli tak, to bym chętnie przygarnął
Dzięki wszystkim za pomoc!
https://www.meta.com/referrals/link/Leniek_90
@Leniek: Dzięki! (ʘ‿ʘ)