Wpis z mikrobloga

#pokemongo Nie żebym narzekał, ale coś pocyganili z party power w raidach. Z owym boostem raidy są teraz śmiesznie proste. Właśnie wróciłem z WB mega salamance (windy pogoda, fire fang na szybkim ataku) i oto rezultat. Na głównym koncie pokemony Lodowe lvl ~35, na drugim poksy typu whatever. Bez uników. Bez relobby. Po jednym rejoin.

To już do mega Kangaszkana musiałem się lepiej przygotować.
shadyturtle - #pokemongo Nie żebym narzekał, ale coś pocyganili z party power w raida...

źródło: Screenshot_20240822-172015_Pokémon GO

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shadyturtle: Salamence zbiera też od Ice 256% DMG, Kanga maks mogła zebrać od Fighting 160% stąd różnica w odczuciach że jest łatwiejsza. Bo jest xD Zwykłe mega zawsze są dosyć proste do zrobienia na 2 konta. A z party power to już całkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@jastrzabnakonarze: sama prawda. CP nie ma tu znaczenia? Trzeba jednak odnotować, że Kangur CP 37k, a smok 50k. Kangasza robiłem z zapasem 60-80s. Ostatniego dnia sporo szybciej, ale zignorowałem, myśląc że trafiłem w korzystny moveset bossa.

Szkoda, że Rayquaza nie chciał się tak łatwo poddać.
  • Odpowiedz
@shadyturtle: CP to jakaś tam suma wszystkich statystyk, najwięcej punktów składowych CP ma atak. Więc do końca nie ma to takiego znaczenia bo często te ze słabszym CP mają niski atak ale wysokie statystyki defensywy, one się później nadają do PvP. Natomiast te z wysokim atakiem, lepsze później pod rajdy są łatwiejsze do zbicia.
  • Odpowiedz