Aktywne Wpisy
wspaniała grupa, odmęty szaleństwa xD
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
SgtAlApone_ +152
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Do mnie przyszła wanna. Cała porysowana.
Ja #!$%@? -z jakiego gównolitu musieli ją wyprodukować skoro głupiego transportu nie przetrwała.
Dopiero potem się połapałem że była w folii. Ale trzeba przyznać że zupełnie nie było jej widać.
Nie wiem tylko jaki proces myślowy zaszedł w jej głowie kiedy kuchnia była montowana, bo kuchnia była w białym połysku, zamontowali jej "niebieską" a ona chyba stwierdziła że taka też jest OK
ojciec raz reklamował szafkę łazienkową, że przyszła w kolorze niebieskim a zamawiał białą. Na infolinii powiedzieli: "a próbował Pan zdjąć folię ochronną?"
tak samo żona wkurzona reklamowała materac, że jest zbyt twardy. Na infolinii spytali "a próbowała Pani przewrócić na drugą stronę? tam jest taka naklejka z listkiem naklejona"
Komentarz usunięty przez autora
@randomdrop: od kiedy do zakresu obowiązków informatyka należy obsługa wszystkich drukarek w budynku? xD
@randomdrop: ej ale trochę szacunku do informatyków
Ludzie myślą, że informatyk zrobi wyszystko. Jak kiedyś "zlote raczki"
U nas potrafią dzwonić aby bezpiecznik od prądu podnieść bo "oni nie maja uprawnień" ¯_(ツ)_/¯
@ollo96: hehehe a Informatyk SEPY ma? :D domyslnie chyba nie
Mnie kiedyś wezmwano zebym turystyczna lodówke naprawił w biurze xD Serio
Tłumaczenie było: Bo ona ma wiatraczek z tyłu taki jak od kompa i
@HlHl: wtf?! To ile gwarancji jest na fronty w Ikea? Przecież takie odchodzenie okleiny to całkiem naturalny proces po kilku latach, zwłaszcza jeśli jest przy źródłach ciepła jak piekarnik czy zmywarka. Rozumiem długą gwarancję na zawiasy i okucia, ale kurła płyty wiórowe w kuchni?