Wpis z mikrobloga

Nawet nie tyle ten dzisiejszy materiał, tylko cała twórczość Stanowskiego XD

Słyszałem kiedyś plotę, że za czasów pierwszego czy drugiego rządu PO zakolak chciał się jakoś przytulić do władzy, ale szybko się na nim poznali i od tamtego czasu trwa jego antyintelektualna, propisowska vendetta XD Nie wiem, ile w tym prawdy, ale w ogóle by mnie to nie zdziwiło XD

#kanalzero #polityka #bekazpisu #bekazprawakow
M.....s - Nawet nie tyle ten dzisiejszy materiał, tylko cała twórczość Stanowskiego X...

źródło: st

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jeśli przedstawia fakty to w czym problem?

@SuperZenek: Tak samo jak Mirek Handlarz, którzy przedstawia tylko fakty odnośnie samochodu, który sprzedaje. Oczywiście fakty, które są dla niego wygodne. Ładnie nakręci, podkoloryzuje i sprawa załatwiona. Ja i tak lubię najbardziej oglądać sprzedawców w marketach. Świetni są, odpowiednia urabiają klientów

Jest tyle sprzedażowych technik, gdzie się manipuluje, a nie kłamie, że ci się w głowie nie mieści.

I tak, Stanowski sprzedaje. Sprzedaje
  • Odpowiedz
@Maurelius: stanoski porostu realizuje poprzednie założenia, nie ważne, że życie inaczej się potoczyło.zarobił tyle, że musi być mierny ale wierny czy jakoś tak
  • Odpowiedz
@Maurelius: was sekciarzy boli odwłok ze chłop wyjasnia rząd i rudego przebieranca dlatego dopisujecie wspołpracę z pisem. No chyba ze jedzie po pisie to wtedy... tez dopisujecie współpracę z pisem xDDDD
  • Odpowiedz
@SuperZenek: fakty autentyczne! XD przedstawia interpretacje, albo nawet nadinterpretacje rzeczywistości. On nigdy nie bazował na faktach, nawet w komentowaniu wydarzeń sportowych. To wojewódzki, tylko że prawicowiec. Inteligentny, cwany, obrzydliwy, bazujący na bardzo wątpliwym kręgu wyżej postawionych znajomych
  • Odpowiedz