Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +131
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +33
#famemma #ksiazulo #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez moderatora
Co równie ciekawe, Szymon ofertę odrzucił, tłumacząc, że na ten moment woli skupić się na tworzeniu filmów. Choć w przyszłości – jak szczerze przyznał – może spróbuje swoich sił w MMA – jeśli zabraknie mu pieniędzy i będzie miał nóż na gardle."
Już raz odmówił,
@Fabriczo: no i o to chodzi, miliony ludzi je takie rzeczy i chętnie zobaczą co w ich mieście można przekąsić, gdyby chciał się wybić na ocenianiu jakichś drogich restauracji to by miał mniejszą potencjalną widownię a i musiałby się na tym znać.