Wpis z mikrobloga

Dopóki Ksiazulo nie wejdzie w zadne wspólprace z Fame, Clout czy Prime dopóty bedzie jako tako lubiany, szanowany i pozostanie normalny w zalewie tych youtubowych hien. Ja tam chlopa jakos po swojsku lubie. Ot taki mily poscik na wieczór. :)
#famemma #ksiazulo #niepopularnaopinia
kre-dens - Dopóki Ksiazulo nie wejdzie w zadne wspólprace z Fame, Clout czy Prime dop...

źródło: ksiazulo

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XpedobearX: mieszkałem dość długo w Poznaniu i nigdy nie rozumiałem tej kury warzyw, okej może jest to różnica i nie ma kuli mocy, ale mięsa jak napłakał a i ceny w----------e w kosmos, bo duży chłop musi zostawić 40 zł na samą tortille.
No i miałem parę koleżanek, które pracowały w lokalach, gdzie "Maciej je" i wyszło, że trzeba zapłacić za reklamę i będzie dobrze.

Niestety, ale takich gości opłacają
  • Odpowiedz
@oddalenie ja tez „mam okulary prady i jezdze merolem” i musialabym upasc na leb, zeby za burgera z frytkami z budy na kółkach zaplacic prawie 60 zlotych. Bardzo dobrze ze krytykuje ceny z kosmosu w stosunku do jakosci, bo niestety ale w narodzie nadal tkwi gleboko zakorzeniony wstyd ktory zreszta widac w tym komentarzu - ze jak powiedza, ze cos jest za drogie, to bedzie wygladac jakby byli biedakami i ich
  • Odpowiedz