@KRZYSZTOF_DZONG_UN: czy może być większa definicja pogaństwa niż kult magma mater, kto inny jak nie Watykan miałby opłacać tych Braunów wpychających nas w to szaleństwo bałwochwalstwo to nie tylko modlitwy do maryjki ale kult jednostki, mizoteizm i fanatyzm ludzie nie wierzą w Boga i oddają się w imię bzdur. Jedyną pozytywną ideę jaką usłyszałem od Brauna to ta o buddyzmie reszta to promowanie katolickich dogmatów ale nawet wśród katolików jest
@KRZYSZTOF_DZONG_UN oczywiście nic o Rosji, Matka Boska tylko pokrzyżowała plany heretykom z Anglii o Rosji Matka Boska nic nie słyszała @Skorvez_957_ za heretyka? Raczej za zwykłego szura i onucę, na którego szkoda strzępić ryja.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: SYBILIA ŚWIĘTA PRZEPOWIEDZIAŁA KRZYSZTOFIE JAK NIE WIERZYSZ TO JA MOGĘ PRZYNIEŚĆ MAGNETOFON SZPULOWY NASTAWIĆ TOBIE I POSŁUCHASZ SIĘ SAM TO TOBIE WŁOSY DĘBA STANĄ
@galicjanin: Brauna krytykują katolicy za związki lefebrystami, taka ekipa co uważa że w KRK jest za mało zamordyzmu a za dużo Boga/prawa/wolności a JP2 doprowadził do laicyzacji kiedy inni uważają że JP2 należał do skrzydła antywolnościowego xD Chcą wrócić do XVIII wieku, ostre szkodniki. Pewnie marzy im się msza po łacinie, zakaz czytania Biblii, batożenie pederastów i ustanowienie lucyfera yyy swojego papieża jako swojego króla. Gdyby nie Braun to nigdy
@M4rcinS: Bubel orał szuryzm, Konfę i wszystkie te kanały typu w Dolaru24 zanim to było modne xD oczywiście nie jedyny Na początku to było jedno z niewielu antykonfowych i antypisowskich źródeł. W sumie za to najbardziej ceniłem Bubla za oranie tzw. wielkiej piątki i punktowanie lewego hrabiego Potockiego. Przed covidem jeszcze można było się nabrać na rozsądną partię i wcale nie prorosyjską
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: zastanawiam się, czy ten materiał zmniejszy czy zwiększy ilość osób głosujących na niego w wyborach prezydenckich. i obawiam się, że zwiększy.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN wiadomo, Angole winni złego, bo heretycy, ale absolutnie nie kacapy, które nas okupowały, rabowały i mordowały. Ale kacapy wierzyły przecież w najświętszą panienkę i miały poparcie papieżaka
OBJAWIENIA W GIETRZWAŁDZIE XDDDDDDDDDDDD
#bekazprawakow #historia #bekazkatoli #polityka
źródło: Screenshot 2024-08-21 at 20-04-52 eMisjaTv w serwisie X „W swym najnowszym filmie @GrzegorzBraun_ stawia odważną tezę że to Anglicy inspirowali polskie powstania narodowe ale w 1877 r. kiedy znów zapragnęli przelać polską kre[...]
PobierzJAK NIE WIERZYSZ TO JA MOGĘ PRZYNIEŚĆ MAGNETOFON SZPULOWY NASTAWIĆ TOBIE I POSŁUCHASZ SIĘ SAM
TO TOBIE WŁOSY DĘBA STANĄ
Chcą wrócić do XVIII wieku, ostre szkodniki. Pewnie marzy im się msza po łacinie, zakaz czytania Biblii, batożenie pederastów i ustanowienie lucyfera yyy swojego papieża jako swojego króla.
Gdyby nie Braun to nigdy
Na początku to było jedno z niewielu antykonfowych i antypisowskich źródeł. W sumie za to najbardziej ceniłem Bubla za oranie tzw. wielkiej piątki i punktowanie lewego hrabiego Potockiego.
Przed covidem jeszcze można było się nabrać na rozsądną partię i wcale nie prorosyjską
i obawiam się, że zwiększy.