#elektronika #miernictwo Padł mi mój ulubiony multimetr Szukam czegoś ze średniej półki i markowego, żeby trochę podziałał. Nie interesują mnie mierniki za 35,99 itp chińskie produkty. Oczywiście fajnie było by mieć fluke za 4k, ale nie potrzebuję aż takiego sprzętu. Jakie marki mierników są teraz sensowne, bo nie śledzę branży ?
@FilipWWL: Problem polega na tym do czego potrzebujesz. My nawet w robocie uzywamy multimetrow Uni-T nie wiem ile kosztuja...100? (porocz tego ja mam fluka i sonela)
Do uzytku domowego taki Uni-T bedzize calkiem ok. Dostaniesz go i za 50pln i za 300pln (zalezy od modelu)
@gorzki99: @zetisdead @cysiekw @Kryspin013 Trochę poszukałem i kupiłem KYORITSU 1011, bo ma wszystko co do szczęścia potrzebuję i przy cenie 350 zł z wysyłką wydał mi się dobrą opcją. Do tego zakupiłem na alledrogo mniejszy mierniczek UNI-T UT33C jako zapasowy i jako drugi, gdzie czasem dwa mierniki są potrzebne. Dzięki za porady, zobaczymy jak zakupy się sprawdzą w akcji
My nawet w robocie uzywamy multimetrow Uni-T nie wiem ile kosztuja...100? (porocz tego ja mam fluka i sonela)
Do uzytku domowego taki Uni-T bedzize calkiem ok. Dostaniesz go i za 50pln i za 300pln (zalezy od modelu)
Szczesciarz
@FilipWWL: brymen, sanwa