Wpis z mikrobloga

- Ja to zrobie, zobaczycie.
- Ale co mireczku?
- Już tłumaczę.
Stworzę fejkowe konto na Tinderze z brzydkim murzynem, który będzie:
- brzydki,
- będzie miał ok. 170 cm wzrostu,
- miał krzywe zęby,
- zakola,
- będzie chudy i który nigdy nic nie ćwiczył,
- będzie średnio ubrany na zdjęciach. Średnio tj. niby oryginalne rzeczy będzie miał, ale c-----o dopasowane albo o rozmiar za duże,
- będzie MURZYNEM,
- będzie rozmawiał tylko łamanym angielskim,
- przyjechał na erasmusa.

Teza: p0lki rozchylają swoje nogi nawet przed brzydkim, niskim, zaniedbanym kolesiem, tylko dlatego, że koleś jest MURZYNEM.
Idę o zakład, ze będę miał mnóstwo lajków i wiadomości od ładnych i zadbanych dziewczyn (nie grubych, ale one też pewnie będą lajkować xD)

#tinder #rozowepaski
zlotywkret - - Ja to zrobie, zobaczycie.
- Ale co mireczku? 
- Już tłumaczę._
Stworzę...

źródło: comment_7dIL5uGy9NpRH8qOwAK7lLw0NmXy0afu

Pobierz
  • 281
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ang-xvoi:

cytowany tekst wasz ostracyzm wcale nie spowoduje tego że ludzie przestaną być rozwiąźli bo część rozwiązła byla zawsze, tylko że pod kołderką. Ten wasz ostracyzm spowoduje tylko to, że laski będą robić to po kryjomu i was okłamywać co do liczby partnerów.

Nikt nie wierzy w to, że p0lki przestaną się puszczać, ale jeśli poczują wstyd i zaczną się z tym ukrywać, tym samym przestaną się wygłupiać i promować rozwiązłych postaw społecznie to już będzie
  • Odpowiedz
Czemu mając żonę i szczęśliwą rodzinę przejmuje cię życie rozwiązłych ludzi? Ja również nie jestem świadoma wszystkich swoich pierwotnych uprzedzeń i osobiście sama czuje obrzydzenie gdy pomyślę, że miałabym mieć partnera, który miał kogoś przede mną. Ale równocześnie nie obchodzi mnie co robią w łóżku inni ludzie, a tym bardziej nie wyobrażam sobie obrażać mężczyzn za to w jaki sposób się prowadzą, a dorównują w tym kobietom. Tak samo jestem daleka od
  • Odpowiedz
@ang-xvoi: Błędnie zakładasz, że ludzie są motywowani wyłącznie strachem. Kobiety są szczególnie podatne na sugestie społeczeństwa i zachowywanie się zgodnie z tym jak oczekuje tego otoczenie. S--s bez zobowiązań będzie społecznie promowany, to się tym zainteresują, ale nie ze strachu, ale z powodu akceptacji otoczenia, fałszywego poczucia przynależności społecznej - będą upatrywać w tym "bycia taką jak inni, niewyróżniania się, czyli bycia zaakceptowanym przez grupę". Jeśli grupa będzie promować inne
  • Odpowiedz
@Nemayu: Przeceniasz siłę grupy. Owszem to jak jesteśmy postrzegani przez innych ma wpływ na nasze zachowanie, ale istnieje jednak coś takiego jak popęd seksualny i rządza. Kobiety które w obecnych czasach mają predyspozycje do rozwiązłości i w innych czasach by ją miały. To nie jest tak że kobiety interesują się przypadkowym seksem przez to że jest promowany, to jest ich wewnętrzna potrzeba XDDD Żeby nie odstawać od grupy co najwyżej
  • Odpowiedz
Powiem więcej. Przebijam. Stawiam tezę, że wystarczy być obcokrajowcem, nawet nie murzynem. Widząc jak p0lki rozkładają nogi przed hindusami w klapkach z budowy, tak właśnie uważam.
  • Odpowiedz
@Nemayu: Co do motywacji, wcale nie uważam że jest nią jedynie strach. Uważam że ile jest ludzi tyle jest motywacji. Nie wykluczam że istnieją jednostki u których potrzeba przynależności jest silniejsza niż potrzeby seksualne, ale patrząc na ogół społeczeństwa to jest to zdecydowana mniejszość. Na szczęście istnieją również ludzie którzy wolą realizować je ze swoim stałym partnerem. I dla mnie to w porządku że są i tacy i ci rozwiąźli,
  • Odpowiedz
@Pan_Slon pięknie - ale zrób proszę na kilka portali. Może być śmiesznie. Nie że lubię uczestniczyć w wojenkach damsko męskich, ale ciekawi mnie grupa badanych ( ͡º ͜ʖ͡º) ich reakcje.
Pozytywnie zakładam że jest spora część kobiet która będzie wręcz asertywna do nowo poznanych, ale będzie też grono Zakompleksionych, dla których związek z obcokrajowcem to jedyna szansa na ucieczkę od schabowego. ( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz
@ang-xvoi: Drugim problemem jest to, że jak będziemy to traktować społecznie jako coś zupełnie normalnego, to i nikt nie będzie nikogo informował, że jego partnerka jednak jest z nim nieszczera i puszczalska, bo to przecież nic złego i zupełnie nie ma o czym informować.
  • Odpowiedz