Aktywne Wpisy
Robauke +63
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
PobierzApropo "pedofilii". Dorastając seksualnie chciałem r----ć dziewczyny w swoim wieku, to wyrobiło mi pewien gust(14-16lat). Znałem ludzi którzy woleli milfy i wielkie c--e, ale ja nie byłem uzależniony od p---o jak te zjeby. Teraz pytanie, od kiedy mają mi się podobać stare baby żeby nie być pedofilem? Mam co roku woleć starsze o rok? Mam lubieć starsze bo się starzeję? Czy mam je lubić bo tak wypada?

Około 26 lipca 2003 r. osoba, której tożsamość jest znana organom ścigania (zwana dalej „ŚWIADKIEM 1”), spacerowała z psem na zachód od Halsey Manor Road, Manorville, Suffolk County, NY. W tym czasie ŚWIADEK 1 zaobserwował coś, co wyglądało na ludzkie szczątki, co skłoniło go do zadzwonienia pod numer 911. Po przybyciu na miejsce członkowie SCPD (Departament Policji Hrabstwa Suffolk) zaobserwowali szczątki kobiety,
źródło: 2024-08-19_212104
Pobierzźródło: 2024-08-19_213644
PobierzW trakcie dochodzenia ciało pani Taylor zostało zbadane przez specjalistę medycyny sądowej z Laboratorium Kryminalistycznego Hrabstwa Suffolk (zwanego dalej „SCCL”), co ujawniło, że pani Taylor została pozbawiona głowy, rozczłonkowana na ramionach poniżej łokci i ujawniło „nieregularne przerwanie” sutków ofiary(1) oraz „zatarcie” jej tatuażu. Podczas oględzin ciała pani Taylor odzyskano męski ludzki włos, konkretnie z serwety chirurgicznej, która znajdowała się pod ofiarą (zwany dalej „męskim włosem pod
Sama osobowość dyssocjalna może mieć podłoże genetyczne
Ale tego typu działania (precyzyjne odcięcie głowy, rąk, zdzieranie skóry z tatuażami) wymaga przekroczenia pewnych barier w mózgu co nie dzieje się bez odpowiednich traum i przeżyć
Podróż rodziny Heuermanna w związku z zaginięciem Jessiki Taylor
W ramach trwającego śledztwa Gilgo Homicide Task Force ustaliła również, że żona i dzieci Heuermanna były poza stanem w czasie zaginięcia i morderstwa pani Taylor, co jest konsekwentnym motywem przypisywanym oskarżonemu w przypadku każdego z zarzucanych mu zabójstw, co pozwoliłoby oskarżonemu na nieograniczony czas i możliwość popełnienia tych przestępstw. W szczególności, w latach 2002-2003 córka oskarżonego Heuermanna, Victoria, była uczennicą przedszkola w
źródło: 2024-08-23_121750
PobierzGrupa zadaniowa ds. zabójstw Gilgo (Gilgo Homicide Task Force) przejęła również bilingi telefoniczne należące do firmy Heuermanna na Manhattanie, „RH Consultants and Associates”. Zapisy te dodatkowo potwierdzają pobyt Heuermanna w Nowym Jorku i podróż rodziny do Jeffersonville w stanie VT, ponieważ służbowy telefon stacjonarny Heuermanna wykonuje liczne połączenia, w tym samym tygodniu w dniach 20-27 lipca 2003 r., z Manhattanu w Nowym Jorku do Smuggler's Notch Resort (patrz osadzony obraz poniżej).
źródło: 2024-08-23_125600
Pobierz