Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Z 10k na czysto byłbym tak średnio zadowolony. Niby nie jest źle, ale w tych czasach szału też nie robi. Docelowo chciałbym wyciągnąć 20k na miesiąc czysto. Kawa musiałaby kosztować wtedy 30zł. Problem, że za tyle nikt by jej nie kupił.
Wpadłem na pomysł, powiedzcie co myślicie.
A jakby zrobić program rządowy NaSmak, gdzie klient płaci 12.5zł i rząd dopłaca 17.5zł? (30 razem). Wydaje mi się, że to byłaby dobra pomoc dla polskich rodzin i naszego rodzimego biznesu. Ja potem te pieniądze i tak bym wydał za wczasy w Zakopanem (czasami Mallorce) więc wróciłyby do gospodarki i rozruszały jak koło zamachowe. Co myślicie?
#nieruchomosci #heheszki #zarobki
Uważaj. Oni to czytają.
ja ciągle jestem za wprowadzeniem rządowego skupu kodu, kod mogę pisać spokojnie 10 godzin dziennie, dzieci moje też... tylko żeby mi ktoś nadmiar skupował...
Pracownicy ministerstwa są proszeni o kontakt na priv. Bylibyśmy w stanie załatwić darmowe bony ze zniżką -75% na dyniowo-karmelowe latte do końca życia jeśli to by miało pomóc.
@Czoso: jak będziesz wydawać na nowe firanki to trzeba koniecznie wprowadzać to.
@acpiorundc: No myślę, że wtedy jest szansa, że byśmy trochę roszerzyli lokal i kupili kilka krzeseł i więcej świeczek w Ikei.
Badania przeprowadziła Ogólopolska Grupa Badawacza (OGB). Wzięło w niej udział 100 osób z czego:
40 pije tylko herbatę, 40 tylko wodę, 15 kawę i 15 a-----l
Poza stolicą w Polsce powiatowej też są kawiarnie i kawa nie kosztuje tam tak dużo
@Czoso to samo tyczy się ciebie śmieszku :)) jak zainwestujesz w stolicy to logiczne, że będziesz musiał dać większe ceny.
Proponuje zainwestować w Polsce powiatowej :))